Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Novileaue X: Ο πρώτος μεγάλος τυχερός είναι γεγονός

Novileaue X: Ο πρώτος μεγάλος τυχερός είναι γεγονός
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 13:52

Ο νέος διαγωνισμός Novileague X συνεχίζεται, με κορυφαίο έπαθλο τις 500.000€* και καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*.

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

Η 9η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet ήταν και η τυχερή για τον teo****. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης πρόβλεψε σωστά και τα 10 σημεία των κυριακάτικων αγώνων, βρήκε και το 4-1 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, κερδίζοντας 20.000€* μετρητά εντελώς δωρεάν!

Βέβαια, και το Σάββατο η Novileague X μοίρασε πλούσια χρηματικά έπαθλα*! Τρία μέλη του διαγωνισμού έκαναν το «10 στα 10» στα επιλεγμένα παιχνίδια της ημέρας και έλαβαν από 3.333€ (391****, nin****, vag****). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet μοίρασε συνολικά 33.506€*.

Η 10η αγωνιστική επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στο ευρωπαϊκό τριήμερο. Για τα ελληνικά δεδομένα ξεχωρίζει η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γάνδη την Πέμπτη (10/03), ωστόσο και νωρίτερα υπάρχουν ματσάρες που θα καθηλώσουν τους ποδοσφαιρόφιλους!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών του τριημέρου εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο ExtraMatch (ΠΑΟΚ-Γάνδη) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*.

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

Τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της NovileagueX είναι τα εξής (08-10/03): Μπάγερν Μονάχου-Σάλτσμπουργκ, Λίβερπουλ-Ίντερ, Πόρτο-Λυών, Μπέτις-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν, ΠΑΟΚ-Γάνδη, Σεβίλλη-Γουέστ Χαμ, Μπράγκα-Μονακό, Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ.
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Άνετα η Λίβερπουλ

Στοίχημα: Άνετα η Λίβερπουλ

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και συγκεκριμένα από το παιχνίδι Λίβερπουλ – Ίντερ.