Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

winmasters: Νιούκαστλ - Γουλβς με 0% γκανιότα*

winmasters: Νιούκαστλ - Γουλβς με 0% γκανιότα*
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 11:09

Οριακή αναμέτρηση στο 'St. James's Park' για την 32η αγωνιστική της Premier League. H Νιούκαστλ ήταν εντυπωσιακή από τα μέσα Γενάρη ως και τις αρχές Μαρτίου, όταν βρήκε φόρμα και έχτισε ένα αήττητο σερί οκτών αγώνων. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε 20 βαθμούς, από έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Κατάφερε έτσι να πάρει βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής, όμως ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει. Έχασε το μομέντουμ, μετράει πλέον ισάριθμες ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της και με 31 βαθμούς είναι 15η και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τη σειρά της, η Γουλβς δίνει τη δική της μάχη. Αυτή που αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όμως η ήττα από τη Λιντς ουσιαστικά την έθεσε εκτός κούρσας για την τετράδα της Premier League. Ρεαλιστικός στόχος της ομάδας των Σα και Ποντένσε είναι πλέον η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Για την ώρα είναι 8η, στο -2 από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ που ισοβαθμούν στους 51 και την 6η θέση της κατάταξης.

Υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση η Νιούκαστλ, πριν μπλέξει ξανά με σενάρια υποβιβασμού και πετάξει στα σκουπίδια την υπερπροσπάθεια των προηγούμενων μηνών. Απαραίτητο είναι το τρίποντο για τη Γουλβς, διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει με τις εντυπώσεις, χάνοντας το τρένο της Ευρώπης. Παιχνίδι χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών για τις δύο ομάδες στο 'St. James's Park', σε ένα σκληρό 90λεπτο που θα καθορίσει εν πολλοίς τους στόχους των Νιούκαστλ και Γουλβς στο υπόλοπο της σεζόν.

Η αναμέτρηση Νιούκαστλ - Γουλβς παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα!

Η επιλογή νίκη για τη Νιούκαστλ σε απόδοση 2.27

Η επιλογή ισοπαλία σε απόδοση 3.15

Η επιλογή νίκη για τη Γουλβς σε απόδοση 3.40

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης