Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximan Master: Διεκδικείς 50.000€ δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Stoiximan Master: Διεκδικείς 50.000€ δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 12:12

Με τα μεγάλα ντέρμπι της Super League αλλά και το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Stoiximan Master.

Το Stoiximan Master είναι εδώ κάθε εβδομάδα και εάν προβλέψεις σωστά έξι τελικά σκορ κερδίζεις εγγυημένα 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Αυτό το Σαββατοκύριακο οι 6 αναμετρήσεις μας ταξιδεύουν σε Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία αλλά και στα γήπεδα της Super League όπου διεξάγονται δύο παραδοσιακά ντέρμπι!

Η προθεσμία συμμετοχής είναι μέχρι τις 17:00 το Σάββατο, λίγο πριν τη σέντρα του σπουδαίου ημιτελικού FA CUP ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Την συγκεκριμένη αναμέτρηση μάλιστα μπορείτε να την δείτε σε LIVE Streaming** στην Stoiximan!

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Άρης - ΠΑΟΚ

Λεβερκούζεν - Λειψία

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Σεβίλλη - Ρεάλ

Σπόρτινγκ - Μπενφίκα

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ σε LIVE Streaming* στη Stoiximan!

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια. **Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Μπορεί τελικό η Λίβερπουλ

Στοίχημα: Μπορεί τελικό η Λίβερπουλ

Το δυνατό σημείο του Betarades.gr σήμερα έρχεται από τη σούπερ μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για το κύπελλο Αγγλίας με φόντο τον μεγάλο τελικό.