Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 10:34

Πράξη τρίτη φέτος για το 'αιώνιο' ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τις δύο αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου να ολοκληρώνονται ισόπαλες και δίχως τέρματα.

Στόχος των 'πρασίνων' στα playoffs το πλασάρισμα σε θέση που οδηγεί την Ευρώπη, όπου ο ανταγωνισμός φαντάζει ιδιαίτερα σκληρός. Στην 4η θέση για την ώρα ο Παναθηναϊκός, στο -2 από τον Άρη και ισόβαθμος με την 5η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει ουσιαστικά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Μόνος πρώτος στην κορυφή με 70 βαθμούς και 'αέρα' 11 βαθμών από την 2η θέση, έχει κίνητρο το γόητρο και την εύρεση ρυθμού για τις μάχες του Κυπέλλου.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η εικόνα των 'ερυθρολεύκων' δεν είναι η επιθυμητή στα playoffs και φτάνουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου από την οριακή νίκη της πρεμιέρας με τον Άρη (2-1) και τις συνεχόμενες ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.

Η ανάγκη των βαθμών συντροφεύει τον Παναθηναϊκό, όπως όμως είναι λογικό ο Ολυμπιακός έχει το δικό του ξεχωριστό κίνητρο σε ένα ντέρμπι 'αιωνίων' στην έδρα του αντιπάλου. Η σκοπιμότητα και η τακτική θα έχουν τον πρώτο λόγο στη Λεωφόρο, η επιλογή Χ ημίχρονο & over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.60 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης