Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος από τη Λεωφόρο μας στέλνει στο ταμείο!

Ο Θρύλος από τη Λεωφόρο μας στέλνει στο ταμείο!
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 12:27

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Ντέρμπι «αιωνίων» απόψε στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στις 21:30 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super league.

Το gavros.gr έψαξε και βρήκε κάποιες ωραίες στοιχηματικές προτάσεις για το βραδινό ματς, προκειμένου να πάτε και στο ταμείο με τη λήξη του αγώνα...

Οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια είχαν έρθει ισόπαλες με το ίδιο αποτέλεσμα, τόσο στο Καραϊσκάκη όσο και στη Λεωφόρο και μάλιστα χωρίς γκολ (0-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μη νίκησαν στην κανονική διάρκεια της Super League φέτος, ωστόσο είναι το αφεντικό στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, έχοντας στα τελευταία έξι ματς απολογισμό 1 ήττα, 3 ισοπαλίες και 2 νίκες, ενώ σε σύνολο 13 αγώνων ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες 6 ισοπαλίες και 1 ήττα, τον Φεβρουάριο του 2021 εκτός έδρας με σκορ 2-1.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες θέλει νίκη

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στη διαδικασία των πλέι οφ της Super League, με το ίδιο σκορ, 1-1 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ. Για αυτό και ο Ολυμπιακός θέλει τώρα τη νίκη για να επιστρέψει στα «τρίποντα» και παράλληλα να φύγει ξανά με το «διπλό» από τη Λεωφόρο, επίσης υπάρχει και το γόητρο όπως ισχύει άλλωστε πάντα σε ματς «αιωνίων».

Επίσημο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες για τους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ μεσολάβησε το φιλικό Ειρήνης την προηγούμενη Κυριακή με τη Σαχτάρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση των προσφύγων από την Ουκρανία. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 με γκολ του Τικίνιο και τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αρκετές δοκιμές. Στο αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που είχε, ενώ αντιθέτως εκτός αποστολής έμειναν οι Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες και Μπα.

Από ισοπαλία και ο Παναθηναϊκός

Βαθμούς άφησε στους «Ζωσιμάδες» ο Παναθηναϊκός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). Αποτέλεσμα το οποίο τον έριξε στην 4η θέση της βαθμολογίας 2 βαθμούς πίσω από τον Άρη.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους είναι αήττητοι στα τελευταία 6 παιχνίδια με απολογισμό 3-3-0 και μόλις 1 ήττα εντός έδρας, έχοντας σε 12 αναμετρήσεις 9-2-0.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπολογίζει ξανά τον Μακέντα ο οποίος επέστρεψε μετά από διάστημα 3 μηνών, όπως επίσης και τους Καρλίτος, Βιγιαφάνες. Εκτός τέθηκε ο Χουάνκαρ που δέχτηκε κόκκινη κάρτα την προηγούμενη εβδομάδα.

«Διπλό» και το αγαπημένο του 1-4!

Ματς σαν αποψινό είναι απ’ αυτά που περιμένουν οι ποδοσφαιριστές. Συνήθως οι άμυνες έχουν το πρώτο λόγο, όπως φάνηκε και στην κανονική διάρκεια στα μεταξά τους ματς, με τον Ολυμπιακό όμως να υπερτερεί σε μονάδες και ποιότητα έναντι του Παναθηναϊκού. Μια νίκη-φιέστα περιμένουν όλοι στο Λιμάνι για να συνεχίσει την πορεία της η ομάδα του Πειραιά για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. «Βλέπουμε», λοιπόν, νίκη του Ολυμπιακού σε αρκετά καλή απόδοση στη Stoiximan, στο 2.87, ενώ έχουμε και κάτι καλό! Το αγαπημένο σκορ του Ολυμπιακού μέσα στη Λεωφόρο όλοι γνωρίζουν ότι είναι το 1-4, επιλογή την οποία βρίσκουμε στη Stoiximan σε απόδοση 80.00!

Επίσης στη Λεωφόρο συνηθίζει να κάνει καλά ματς ο Γιώργος Μασούρας, ο Έλληνας εξτρέμ βάζει γκολ, πατάει περιοχή και γενικότερα απειλεί πάντα τις αντίπαλες άμυνες. Μας αρέσει η επιλογή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα σε απόδοση 4.75!

Διαβάστε επίσης