Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα στοιχήματος με Euroleague και NBA

Τριάδα στοιχήματος με Euroleague και NBA
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 18:25

Η «μάχη» με τους μπουκ έχει ξεκινήσει. Οι κορυφαίες διοργανώσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι ομάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες.

Το στοίχημα θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση καθώς όλα μπορούν να γίνουν. Προσεκτικά και σιγά σιγά θα δίνονται προτάσεις για όλα τα γούστα. Τα αμερικάνικα sports θα έχουν κύριο ρόλο και η Ευρωλίγκα. Το NFL αποτελεί «καψούρα» 15 ετών και όσοι ενδιαφερόμενοι tuned. Εν καιρώ θα υπάρχει και περισσότερη ανάλυση πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα. Φύγαμε για προβλέψεις!

Βελιγράδι ερχόμαστε μέρος... 1ο

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μονακό Μ. Τετάρτη στο ΣΕΦ. Το γήπεδο θα ναι κατάμεστο και οι Μονεγάσκοι θα νιώσουν από πρώτο χέρι τη δίψα του κόσμου για το πρώτο βήμα πρόκρισης. Έχουμε τονίσει πως η ομάδα πρέπει να δείξει σταθερότητα και να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας.

12/13 για φέτος και δεν θα χαλάσει στο επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα του Πειραιά έχει καλύτερο σύνολο παίζει άμυνα και ξέρει να καταστρέφει την αντίπαλη επίθεση. Η άμυνα δίνει προκρίσεις και ο Ολυμπιακός παραδοσιακά είναι σκληρός σε αυτό το κομμάτι. Ο κόουτς Μπαρτζώκας ξέρει πως ο Τζέιμς είναι ο μαέστρος και θα προσπαθήσει να τον εξουδετερώσει με διπλά ματσαρίσματα και σκληρό μαρκάρισμα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το ζευγάρι Ουόκαπ-Τζέιμς και φυσικά ο ΜακΚίσικ. Ο Αμερικάνος είναι καταλυτικός στο ρυθμό του Ολυμπιακού όταν βρίσκεται εντός παρκέ καθώς έχει ιδιαίτερη αντίληψη στο διάβασμα του αντιπάλου. Η ρακέτα των Γάλλων με του Ντιαλό και Μοτιεγιούνας δεν τρομάζει.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί και αξίζει προσοχής είναι πως και οι δύο σουτάρουν. Δεν φοβούνται να πάρουν προσπάθειες. 40% ο πρώτος στο τρίποντο και 35% δεν είναι κακό ποσοστό για ψηλούς αθλητές και βαριά κορμιά. Εκτός έδρας βέβαια η εικόνα αλλάζει και το ποσοστό είναι πιο χαμηλό. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος και να τρέξει και να παίξει στατικά. Οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους και η σειρά θα πάει 1-0.

Εκτίμηση: 1,35 Νίκη Ολυμπιακός με παράταση

Δεν θα έχει τα περσινά...

Η Μπαρτσελόνα αποτελεί το 1ο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής ευρωλίγκα. Όχι άδικα καθώς παίζει δεύτερο σερί χρόνο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Φιλοξενεί την Μπάγερν που τερμάτισε 8η στη κανονική διάρκεια. Ο Μίροτιτς έμαθε να κάνει διαχείριση σώματος και χρόνου μετά τη περσινή αγωνιστική εικόνα στα κρίσιμα ματς και η Μπάγερν δεν είναι σε καμία περίπτωση ισάξια της Ζενίτ που την αντιμετώπισαν πέρσι οι Καταλανοί στη φάση των 8. Η ομάδα του Σάρας έχει στόχο το τίτλο και εκτός θαυμάτων θα δώσει το παρόν στην 4αδα. Το τζάμπολ θα γίνει 19/4 στις 22.00 και η Ισπανοί δεν θα αφήσουν περιθώρια για ελπίδες στου Γερμανούς από ημίχρονο.

Εκτίμηση: Μπαρτσελόνα 1/1 1.50

Φοίνιξ φτιαγμένο για τίτλο

Η ομάδα από την Αριζόνα τερμάτισε πρώτη στη κανονική περίοδο. Οι Σάνς αποδίδουν εξαιρετικό μπάσκετ και η ομάδα έχει να μας παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Κρίς Πόλ και Ντ. Μπούκερ ηγούνται της προσπάθειας που έμεινε στη μέση μετά την ήττα στους περσινούς τελικούς από τους Μπάκς του δικού μας Γιάννη Αντετοκούμπο. Αντίπαλος η Νέα Ορλεάνη που μπήκε από το παράθυρο του wildcard στα πλεί όφ. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που έγινε στο Φοίνιξ οι Σάνς εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα έδρας και επικράτησαν 110-99. Το καυτό δίδυμο φιλοδώρησε με 55 πόντους την αντίπαλη άμυνα που παρουσίασε κενά από την αρχή του ματς δείχνοντας να μην μπορεί να ακολουθήσει τον εκρηκτικό ρυθμό που επέβαλλαν οι γηπεδούχοι. Το σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου έδειχνε 28-16 και η διαφορά μέχρι το ημίχρονο άνοιξε και το 53-34 ήταν μη αναστρέψιμο βάση της απόδοσης των δύο ομάδων. Η ίδια εικόνα αναμένεται στο 2ο ματς και πάλι στην Αριζόνα που εδρεύουν οι Σάνς.

Εκτίμηση: Νίκη Φοίνιξ 1,20.

Τα παιχνίδια ο καθένας μπορεί να επιλέξει να τα ποντάρει και 3αδα για μεγαλύτερη απόδοση.

Χρήστος Κουής

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός - Μονακό σε Live Streaming* στη Stoiximan

Ολυμπιακός - Μονακό σε Live Streaming* στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στην ταλαντούχα Μονακό, με όπλο το ΣΕΦ, την αγωνιστική του συνοχή και τη σιδερένια θέληση για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης!