Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Μονακό με Yourbet* στη winmasters!

Ολυμπιακός - Μονακό με Yourbet* στη winmasters!
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 10:21

Τα playoffs της Euroleague είναι σε εξέλιξη και το βράδυ της Τετάρτης είναι η σειρά του Ολυμπιακού να ριχτεί στη μάχη, με το Game 1 κόντρα στη Μονακό να κάνει τζάμπολ στο ΣΕΦ στις 21:00. Οι 'ερυθρόλευκοι' ξεπέρασαν τις προσδοκίες της κανονικής περιόδου.

Στόχος ήταν μια θέση στην 8άδα και τα νοκ άουτ παιχνίδια, εντέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του κατάφεραν να φτάσουν ως την δεύτερη θέση με ρεκόρ 19-9, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Επιτυχημένη θεωρείται ήδη η παρουσία της Μονακό στη διοργάνωση, καθώς στην παρθενική της συμμετοχή κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση με ρεκόρ 15-13.

Τώρα Πειραιώτες και Μονεγάσκοι κοντράρονται για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Final 4 του Βελιγραδίου. Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στην αμυντική του προσήλωση, παρουσιάζοντας ένα παθητικό 74.9 πόντων στην κανονική περίοδο.

Η Μονακό είναι ιδιαίτερα αθλητική ομάδα με διαφορετικούς επιθετικούς άξονες και πολύ αποτελεσματική στο σκοράρισμα, όπως μαρτυρούν οι 84 πόντοι μ.ο. ανά ματς. Υποφέρει όμως αμυντικά με 80.6 παθητικό, όσους σχεδόν πόντους πετυχαίνουν οι 'ερυθρόλευκοι' (80.4). Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 6-10 πόντους & over 151.5 συνολικοί πόντοι στο ματς σε απόδοση 6.50 στο Yourbet της winmasters!

Η λογική προσέγγισης των αγώνων αλλάζει στην διαδικασία των playoffs, όπου περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Οι ομάδες αναζητούν μεγαλύτερη συγκέντρωση, ρισκάρουν λιγότερο και στηρίζονται περισσότερο σε ένα παιχνίδι λογικής και προσήλωσης στα συστήματα.

Το πρώτο ματς μοιραία μπορεί να φέρει νευρικότητα στο ξεκίνημα, με την αναμέτρηση του ΣΕΦ να μην αποτελεί εξαίρεση στην προσπάθεια Ολυμπιακού και Μονακό να... μετρήσουν ο ένας τον άλλον. Η επιλογή συνολικοί πόντοι 1ης περιόδου under 42,5 & χάντικαπ ημιχρόνου +6,5 για τη Μονακό σε απόδοση 2.17 στο Yourbet της winmasters.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός - Μονακό σε Live Streaming* στη Stoiximan

Ολυμπιακός - Μονακό σε Live Streaming* στη Stoiximan

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στην ταλαντούχα Μονακό, με όπλο το ΣΕΦ, την αγωνιστική του συνοχή και τη σιδερένια θέληση για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης!