Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με Stoiximan Master

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με Stoiximan Master
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 09:41

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' (27/04, 20:00), με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Ο ημιτελικός της Τούμπας ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Οι Πειραιώτες μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν τις στιγμές τους για να προηγηθούν, ο 'Δικέφαλος' σταδιακά ισορρόπησε και στη συνέχεια διατήρησε έναν σχετικό έλεγχο στο ματς, σπαταλώντας μια - δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Η σκοπιμότητα έπαιξε τον ρόλο της, ειδικά από τη στιγμή που τα εκτός έδρας γκολ μετράνε στη διοργάνωση και η ρεβάνς του Φαλήρου είναι αυτή που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης. Το Κύπελλο είναι και η μοναδική προοπτική κατάκτησης εντός τροπαίου τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που έχει στοχεύσει στον θεσμό εδώ και μήνες.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή, όμως η προβληματική εικόνα των playoffs έχει δημιουργήσει πίεση και την ανάγκη για... αποδείξεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς και θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Σισέ, Ελ Αραμπί και Μπουχαλάκης. Οι επιλογές για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι αρκετές, καθώς οι Βαλμπουενά και Αγκιμπού Καμαρά είναι κανονικά στη διάθεση του.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan!

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βιεϊρίνια και Ζαμπά. Έτσι ο Σίντκλεϊ αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ πιθανή είναι η επιστροφή Τσιγγάρα στο βασικό σχήμα με την προώθηση του Αουγκούστο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Κρίσιμο παιχνίδι στο Φάληρο, με την πίεση να συντροφεύει τις δύο ομάδες έστω και για διαφορετικούς λόγους. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, όμως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν έχει χώρο το ενδεχόμενο του αποκλεισμού σε μια εντός έδρας ρεβάνς.

Δεδομένα θα κυριαρχήσει η σκοπιμότητα, η διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν μπορεί να αποδειχθεί κλειδί για την πρόκριση και κατά συνέπεια το όποιο αγωνιστικό ρίσκο περνά σε δεύτερη μοίρα.

Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών και με μπόλικο... σκάκι από τους πάγκους, το στοίχημα under 2,5 γκολ & over 9,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.40 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητες στο Anfield

Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητες στο Anfield

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ.