Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητες στο Anfield

Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητες στο Anfield
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 10:50

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι της Τετάρτης (27/04) με δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ. Εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του Betarades.gr για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Οφείλει να κερδίζει παντού και περιμένει την γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ, που θα της δώσει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε. Υποδέχτηκε την Έβερτον την Κυριακή σε ματς «παγίδα» και κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη με 2-0. Τρίτη σερί νίκη μετά το 3-2 του ημιτελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι και το εντός έδρας 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-3 με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ και το εκτός έδρας 2-2 με τη Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε προβλήματα κόντρα σε Ίντερ (νίκη 2-0 εκτός, ήττα 0-1 εντός, αλλά ήταν ανώτερη) και Μπενφίκα (νίκη 3-1 εκτός, 3-3 εντός), πήρε μάλλον πιο άνετα απ’ ότι περίμενε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Και μόνο η παρουσία της Βιγιαρεάλ σ’ αυτό το προχωρημένο στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί επιτυχία. Ουδείς περίμενε να τα καταφέρει, καθώς απέναντι της βρέθηκαν δύο «μεγαθήρια» στους προηγούμενους γύρους, Γιουβέντους και Μπάγερν. Κατάφερε να μείνει αήττητη στα εν λόγω τέσσερα παιχνίδια, κόντρα στους Ιταλούς ήταν καταπληκτική εκτός έδρας, ήταν αποτελεσματική και πήρε πρόκριση με σπουδαία νίκη 3-0 στο Τορίνο. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και στο πρωτάθλημα κόντρα στη Βαλένθια, της οποίας επικράτησε με 2-0. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Λίβερπουλ είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί, ωστόσο πρόκειται για ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και η Βιγιαρεάλ έχει δείξει τι μπορεί να πετύχει φέτος. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με σκοπιμότητες και ότι ο ρυθμός δεν θα ανέβει, τη στιγμή που η Λίβερπουλ θα είναι προσεκτική ανασταλτικά.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Διαβάστε επίσης