Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονακό-Ολυμπιακός με Bet Builder στο 2.15 & στο 2.60

Μονακό-Ολυμπιακός με Bet Builder στο 2.15 & στο 2.60
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 09:46

Ήταν το ματς της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να το κερδίσει, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και σε αυτό που δουλεύει όλη τη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τα ριμπάουντ, δούλεψαν σωστά στο επιθετικό κομμάτι, σούταραν αποτελεσματικά από την περίμετρο και πήραν το τιμόνι του ματς στην τρίτη περίοδο. Προβλημάτισαν στην τέταρτη όταν και δέχθηκαν ένα μεγάλο σερί και παράλληλα σημαντική πίεση από τους γηπεδούχους όμως το δίδυμο των γκαρντ του (Σλούκας-Ουόκαπ) καθάρισε το παιχνίδι.

Μονακό – Ολυμπιακός σε LIVE STREAMING* στη Stoiximan

Τα λάθη ήταν ένας βασικός παράγοντας για τις διακυμάνσεις στην απόδοση της ελληνικής ομάδας. Η Μονακό πίεσε τη μπάλα με τον Λι να κάνει εξαιρετική δουλειά και αναμένεται να το κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικά το βράδυ της Παρασκευής στην περίπτωση που επιστρέψει και ο Ντιαλό. Ο Σλούκας είχε χέρι αλφάδι (21 πόντοι, 7/9 σουτ-5/6 προσωπικές) όμως έκανε 5 λάθη για 2 τελικές, σε μια βραδιά όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν 15 ασσίστ για 15 λάθη. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι γιατί είναι σημαντικό να βελτιώσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την επίδοση της ενόψει του τέταρτου παιχνιδιού, ώστε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό.

Η Μονακό έδειξε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Η επιστροφή της στην τέταρτη περίοδο ήταν επική (πέρασε με 80-79 μάλιστα λίγο πριν το τέλος) όμως το φάουλ του Ουέστερμαν στον Ουόκαπ σε εκείνο το σημείο της κόστισε πιθανόν το ματς. Ο Ολυμπιακός λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμος να αποκρούσει την ορμή και τον «θυμό» των Μονεγάσκων, προϊόν της πρόσφατης ήττας τους. Η επιτυχία φέρνει μαλθακότητα και αυτή είναι ένας κακός σύμβουλος σε τέτοιες καταστάσεις.

Σημαντική παράμετρος στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα αποτελέσει η άμυνα των ερυθρολεύκων απέναντι στο δίδυμο των Τζέιμς-Μπέικον. Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους “iso performers” (πολύ ικανούς στο κομμάτι της προσωπικής φάσης) στην Ευρώπη σήμερα και ο στόχος της ελληνικής άμυνας είναι να μη βρεθούν και οι δύο σε παραγωγική βραδιά. Την Τετάρτη ο Μπέικον έγραψε 23 πόντους όμως ο Τζέιμς φορτώθηκε νωρίς με 2 φάουλ και συνολικά ήταν πολύ άστοχος, παρότι δημιουργικά ήταν αρκετά αποτελεσματικός.

Bet Builder με Πόντοι O/U Dwayne Bacon Line 13.5 στο Under και Leo Westermann Άθροισμα Πόντοι, Ριμπάουντ και Ασίστ 6+ σε απόδοση 2.60

Οι γηπεδούχοι στερήθηκαν έξτρα λύσεις όταν χρειάστηκαν ώθηση για να κερδίσουν το ματς. Μόνο ο βετεράνος Ουίλ Τόμας και ο Πάρις Λι μπόρεσαν να υποστηρίξουν την επίθεση του Ομπράντοβιτς, την ώρα που ο Άντζουσιτς και ο Ουέστερμαν δεν κατάφεραν να προσφέρουν. Ο Ολυμπιακός αντίθετα είχε σταθερές και διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Φαλ, Βεζένκοφ και στην τελική ευθεία τον Ντόρσεϊ δίπλα στο δίδυμο των δημιουργών του, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Στο τέταρτο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η πίεση θα βρίσκεται στην πλευρά των γηπεδούχων. Οφείλει αρχικά να αποκρούσει την ορμή τους, να παγιώσει τον ρυθμό του, να δώσει stops γεννώντας την αμφιβολία στο μυαλό τους και να τους αφήσει να «πνιγούν» στο άγχος του αποκλεισμού. Θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ για να φτάσει μέχρι εκεί αλλά μπορεί να τα καταφέρει. Είναι προαπαιτούμενο να μειώσει τα λάθη του για να μπορέσει να κατεβάσει τους γηπεδούχους κάτω από τους 80 πόντους και να προσαρμοστεί απέναντι στα χαμηλά σχήματα του Ομπράντοβιτς (Τόμας στο «5», Μπέικον στο «4») που τον έφεραν σε δύσκολη θέση την Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός ακουμπάει την πρόκριση στο F4 του Βελιγραδίου όμως είναι σημαντικό να μείνει προσγειωμένος και να τελειώσει τη δουλειά. Το αξίζει απόλυτα με βάση την εικόνα που παρουσίασε σε ολόκληρη τη σεζόν. Η Μονακό θα παλέψει για την ισοφάριση και ο Τζέιμς θα ρίξει όλες τις σφαίρες που έχουν απομείνει στο όπλο του, ελπίζοντας σε μια πιθανή πέμπτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ όπου η πίεση θα είναι στην πλευρά της ελληνικής ομάδας. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους να κλείσουν τη σειρά με όπλο την άμυνα τους αυτήν τη φορά. Η «Λευκή Πόλη» και ο Σάβος φαίνονται πλέον καθαρά στον ορίζοντα.

Bet Builder με Πόντοι Over 148.5 και Mike James Πόντοι 15+ σε απόδοση 2.15

Νέο, βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές!

Θέλεις να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο; Το Bet Builder ήρθε για να σου λύσει τα χέρια! Και τώρα σου δίνει ακόμη τη δυνατότητα να συνδυάσεις στοιχήματα Bet Builder με άλλες επιλογές Bet Builder και άλλα στοιχήματα στο ίδιο δελτίο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Bet Builder της Stoiximan εδώ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητες στο Anfield

Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητες στο Anfield

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ.