Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερδίζει ο Ολυμπιακός με 3.85

Κερδίζει ο Ολυμπιακός με 3.85
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 09:41

Στις 17:00 στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με ρεκόρ 21Ν-7Ι-2Η και γκολ 51-18, οι Πειραιώτες 'καθάρισαν' από νωρίς την υπόθεση τίτλος και περιμένουν απλά τη μαθηματική τους στέψη. Ωστόσο οι προβληματικές εμφανίσεις των playoffs και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να φέρουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μια ήδη επιτυχημένη σεζόν μπαίνοντας στην 6άδα και το ερώτημα είναι πόσους από τους σημαντικούς παίκτες του θα καταφέρει να διατηρήσει στο δυναμικό του για τη νέα σεζόν. Από την 6η θέση και με 43 βαθμούς δεν έχει ελπίδες να κυνηγήσει κάτι, όμως παρουσιάζεται πάντα αξιόμαχος στο χορτάρι. Ευχαριστιέται τη διαδικασία, έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο γκολ.

Στο στρατόπεδο των 'ερυθρολεύκων' επικρατεί μια σχετική απογοήτευση και το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να χρυσώσει το χάπι για πολλούς. Ο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα και το ζητούμενο ως το τέλος είναι να βγάλει η ομάδα του αντίδραση και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο ΠΑΣ θα εμφανιστεί στο Φάληρο δίχως άγχος και θα κάνει το παιχνίδι του. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 3.85 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Νέο, βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές!

Θέλεις να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο; Το Bet Builder ήρθε για να σου λύσει τα χέρια! Και τώρα σου δίνει ακόμη τη δυνατότητα να συνδυάσεις στοιχήματα Bet Builder με άλλες επιλογές Bet Builder και άλλα στοιχήματα στο ίδιο δελτίο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Bet Builder της Stoiximan εδώ

Διαβάστε επίσης