Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Έβερτον

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Έβερτον
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 11:19

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής με το βλέμμα να στρέφεται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στα πλέι οφ της Super League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Έβερτον - Τσέλσι. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε βαθμολογίες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και βαθμολογία superleague.

35η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον να συνεχίζει τη σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στο “Ανφιλντ”. Βρίσκεται στη 18η θέση και στο -5 από τις θέσεις της σωτηρίας, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα. Εντός έδρας βελτιώνεται σημαντικά, παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια, έχοντας κερδίσει τα τρία απ’ αυτά.

Από την άλλη η Τσέλσι βρίσκεται στην 3η θέση όπου και θέλει να διατηρηθεί. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, ωστόσο η Έβερτον αγωνίζεται με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και στην έδρα της παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο. Αξίζει η στήριξη στα “ζαχαρωτά” με τον 1Χ να είναι η επιλογή μας.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Διαβάστε επίσης