Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκάθαρο φαβορί στο «καμίνι» του Φαλήρου

Ξεκάθαρο φαβορί στο «καμίνι» του Φαλήρου
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 09:48

«Ο θάνατός σου η ζωή μου», αυτός είναι ο τίτλος που συνοδεύει το Game 5 της σειράς Ολυμπιακός-Μονακό για τα playoffs της Euroleague.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοδοξούν να κάνουν το 3-2 και να επιστρέψουν στην κορυφαία τετράδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά από το 2017. Το συγκεκριμένο σενάριο κοστολογείται στο 1.40. Το ΣΕΦ αναμένεται να προσθέσει ενέργεια στους Πειραιώτες και η παρέα του Σλούκα φιλοδοξεί να μπει με το πόδι στο «γκάζι» από την πρώτη περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον φαβοριτισμό της.

Ένα από τα βασικότερα όπλα του Ολυμπιακού τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα playoffs είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο 26χρονος φόργουορντ αποτελεί βαρόμετρο και στα τέσσερα παιχνίδια της σειράς έχει μέσο όρο 14,5 πόντους. Είναι δεδομένο ότι θα αναλάβει εκ νέου πρωτοβουλίες με στόχο να πληγώσει τους φιλοξενούμενους αγγίζοντας τα γνωστά του στάνταρ. Το line των πόντων του είναι στους 14,5, με το over να βρίσκεται στο 1.87.

Ολυμπιακός-Μονακό με livestreaming*, ενισχυμένες αποδόσεις και 750+ αγορές

Παράλληλα, στο δημιουργικό τομέα Φαλ και Παπανικολάου θα περιμένουν πολλά από τον Κώστα Σλούκα. Ο έμπειρος γκαρντ δημιουργικά κινείται σε υψηλά επίπεδα φέτος, το ίδιο και στα περισσότερα ματς της σειράς. Το Over 4,5 ασίστ στον αγώνα κοστολογείται στο 1.50.

Η Μονακό διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε F4 της Euroleague και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Αυτό το απέδειξαν οι Μονεγάσκοι στα τρία από τα τέσσερα ματς της σειράς που δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς βλέπει ότι ο Μπέικον είναι σε καταπληκτική φόρμα κι αναμένεται να του δώσει και πάλι έξτρα πρωτοβουλίες στην επίθεση. Ο Αμερικανός γκαρντ στους δυο αγώνες στη Γαλλία στο Μονακό ήταν πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων και το να συμβεί το ίδιο στο game 5 το βρίσκουμε σε απόδοση 4.00.

Με βάση την κρισιμότητα του ματς οι προπονητές θα χρησιμοποιήσουν όλα τους τα «όπλα» κι αναμένεται ένα συγκλονιστικό «μπρα ντε φερ» ανάμεσά τους. Τα Challenge συχνά αλλάζουν τη ροή τελικών και στα special bets το να ζητήσουν αμφότεροι «δικαίωμα» βρίσκεται στο 30.00!

* ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης