Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Έβερτον

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Έβερτον
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 11:14

Γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με δυνατές “μάχες” στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League. Από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Λέστερ - Έβερτον έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην στοίχημαν. Πάμε να τη δούμε.

Δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στη Ρόμα η Λέστερ και μοιραία αποκλείστηκε από το Κόνφερενς Λιγκ. Δεύτερη σερί ήττα μετά το εκτός έδρας 3-1 απ’ την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ, εκεί έπαιξε με αλλαγές και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ρότζερς δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (0-3-3), δεν κέρδισε στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), μετρά 42 πόντους και βρίσκεται στο +10 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας, έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, παρότι μένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές.

Από την πλευρά της η Έβερτον αναζητά μεγάλες νίκες, μια τέτοια πήρε την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας απαιτητικό παιχνίδι με την Τσέλσι, της οποίας επικράτησε με 1-0. Επιστροφή στις νίκες για τα «ζαχαρωτά» μετά από δύο αγωνιστικές, που είχε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λέστερ και εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Λίβερπουλ. Έχουν ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 32 πόντους καταλαμβάνουν την 18η θέση, στο -2 απ’ τη γραμμή παραμονής. Δεν αποκλείεται να παραταχθεί με αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι η Λέστερ, κάτι που αναμένεται να ευνοήσει την Έβερτον, η οποία έχει τρομερή ανάγκη τους βαθμούς και θα τα παίξει όλα για όλα για τη νίκη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Διαβάστε επίσης