Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Έτοιμος για το 4ο αστέρι μέσα στο Βελιγράδι

Στοίχημα | Έτοιμος για το 4ο αστέρι μέσα στο Βελιγράδι
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 10:26

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το 11ο ταξίδι του σε Final 4 της Euroleague απόψε, με έναν και μόνο στόχο. Να ράψει στο πέτο το τέταρτο αστέρι της ιστορίας του.

Το πρώτο βήμα για την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να γίνει κόντρα στην εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές (19:00). Σύμμαχός της στην προσπάθεια για την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, θα είναι 10.000 οπαδοί που θα μετατρέψουν την «Stark Arena» σε… κόκκινη λαοθάλασσα. Η απόδοση νίκης για τους Πειραιώτες είναι στο 2.11.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε με την παρουσία του στην κανονική διάρκεια ότι μπορεί να κοιτάξει οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Στα playoffs απέκλεισαν με 3-2 τη Μονακό και πλέον, στο 11ο Final 4 της ιστορίας τους, μοιάζουν αποφασισμένοι για την κούπα. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν το μεγάλο «όπλο» και η αποκάλυψη της φετινής σεζόν. Το σενάριο να επιβεβαιώσει τα νούμερά του και στον ημιτελικό προσφέρεται στο 2.01 (over 14,5 πόντοι).

Πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι των Κυπελλούχων Ελλάδας, παίζει ο Μουσταφά Φαλ. Ο θηριώδης Γάλλος σέντερ, ξέχωρα από την συνεισφορά του στην επίθεση και την άμυνα, μαζεύει τα περισσότερα «σκουπίδια» φέτος για το σύνολο του Μπαρτζώκα. Το να αναδειχθεί σε κορυφαίο ριμπάουντερ του ημιτελικού το βρίσκουμε στο ελκυστικό 3.00!

Στις δύο φετινές μάχες της κανονικής διάρκειας Ολυμπιακός και Εφές πανηγύρισαν από μια νίκη. Στο ΣΕΦ επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην παράταση (87-85) με το τρομερό buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ έδειξε την κλάση του στην σειρά με τη Μονακό και αναμένεται να… τραβήξει το καρό κι απόψε. Σε απόδοση 2.00 κοστολογείται το ειδικό στοίχημα να ξεπεράσει τις πέντε τελικές πάσες.

Για όσους περιμένουν το «ερυθρόλευκο» όνειρο για την 4η ευρωπαϊκή κούπα να παίρνει σάρκα και οστά, μπορούν να βρουν την απόδοση κατάκτησης στο 4.80!

Τέλος, ανάμεσα στις 700+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τις αναμετρήσεις, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων πόντων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (τάπες, ριμπάουντ, ασίστ κ.ά.). Και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν την σειρά, όπως αν θα υπάρξει break, το ακριβές σκορ κ.ά.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης