Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nations League, Ισπανία - Πορτογαλία: Μηδέν πάθος ίσον με 6.00 απόδοση

Nations League, Ισπανία - Πορτογαλία: Μηδέν πάθος ίσον με 6.00 απόδοση
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 14:01

Το τελευταίο διάστημα η σεζόν έχει μπει σε διαδικασία κλεισίματος και τα στοιχήματα περισσότερο έχουν τη λογική των fun bets. Και σήμερα η λογική πονταρισμάτων θα είναι η ίδια. Παρά την πολύωρη μελέτη στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων δεν βρήκα κάτι που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως Value bet.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Χωρίς να δω αποδόσεις πίστευα πως κάτι τέτοιο μπορεί να βρεθεί στο διπλό του Κοσόβου ή στο over του Γεωργία-Γιβραλτάρ, αμφότερα όμως είναι εξαιρετικά διαβασμένοι. Επειδή πάντως η μελέτη έγινε, θα κάνω μια σύντομη αναφορά.

Κύπρος-Κόσσοβο: Το πρωτάθλημα της Κύπρου στηρίζεται σε τεράστιο βαθμό σε ξένους ποδοσφαιριστές. Το εγχώριο στοιχείο έχει υποβαθμιστεί πολύ και η παρουσία του Κωστένογλου στον πάγκο της Εθνικής, κατά τη γνώμη μου, δεν βοηθάει. Αντίθετα στο Κόσοβο υπάρχουν… εξαγωγές! Πολλοί ποδοσφαιριστές της αποστολής έχουν παραστάσεις από την Ευρώπη και ο Ζιρές, που ήρθε πρόσφατα στον πάγκο, μπορεί να τους κάνει ένα καλό σύνολο. Πολύ διαβασμένο, βέβαια, το διπλό σε τιμές φαβορί. Μπορεί να παιχτεί και το over, με τον τρόπο που παίζει η Κύπρος του Κωστένογλου να ευνοεί παιχνίδια με αρκετές φάσεις.

Γεωργία-Γιβραλτάρ: Το Γιβραλτάρ έκανε την υπέρβαση και ανέβηκε στην 3η κατηγορία του Nations League. Η αλήθεια είναι πως το επίπεδό του δεν είναι για εκεί. Ειδικά όταν αντιμετωπίζει ομάδες που βρίσκονται σε καλή καμπή της ιστορίας τους. Η Γεωργία με τον Σανιόλ και ορισμένες καλές μονάδες στο ρόστερ της βιώνει μια θετική στιγμή. Περίμενα το Οver λίγο πιο ψηλά και εδώ το διάβασμα είναι καλό. Με πιθανότητες και το over 3,5 σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Ισπανία-Πορτογαλία: Ειδικά Στοιχήματα

Ο Ντε Μπρόινε τα είπε περίφημα για το Nations League. Ουδείς εκ των μεγάλων έχει όρεξη να ασχοληθεί. Κανονικά σήμερα έπρεπε να ξεκινάμε αφιερώματα στο Μουντιάλ, αλλά ας όψεται η FIFA και το άνοιγμα στην αγορά του Κατάρ, που μετέτρεψε το ραντεβού του Ιουνίου σε… Χριστούγεννα στο γήπεδο!

Και ερχόμαστε μετά από μια απαιτητική σεζόν να δούμε τις Εθνικές να δίνουν 4 ματς σε 10 μέρες. Και άντε να είσαι στο Γεωργία-Γιβραλτάρ να παθιαστείς. Το έγραψα και πιο πάνω, οι μεν ζουν καλή περίοδο της Εθνικής, οι δε πανηγυρίζουν την άνοδο. Αν είσαι στο Ισπανία-Πορτογαλία που να τη βρεις την όρεξη;

Τους έβαλα και πέρσι να παίξουν τον Ιούνιο. Φιλικό παιχνίδι στη Μαδρίτη στις 4 Ιουνίου, περίπου σαν σήμερα δηλαδή. Πάρε ένα 0-0 στα γκολ και 0-0 στις κάρτες. Ούτε όρεξη, ούτε ενέργεια, ούτε να βάλουμε τα πόδια μας στη φωτιά.

Και βλέπω σήμερα τις αγορές στις κάρτες, με το under 1,5 στο 6.00 (Interwetten). Το κρατάω και θα ρισκάρω. Δεν περιμένω ούτε καυγάδες, ούτε φασαρίες και σκληρά μαρκαρίσματα. Να βγάλουμε την υποχρέωση και να φύγουμε. Φυσικά υπάρχει και το πιο… νορμάλ under 3,5 κάρτες στον διπλασιασμό.

Betmarket Επιλογές

Μονά

2/6 –21:45 Iσπανία-Πορτογαλία Under 1,5 κάρτες (6.00) επί 4.2 μονάδες στην Interwetten

Δυάδα στη Stoiximan.gr

2/6 –19:00 Γεωργία-Γιβραλτάρ Over 3,5 (2.10)

2/6 –19:00 Κύπρος-Κόσσοβο Over 2.5 (2.45)

Στη δυάδα απόδοσης 5.14 ποντάρισμα επί 4.9 μονάδες

Διαβάστε επίσης