Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximan Basket League: Η πρόκριση του Ολυμπιακού και το ειδικό στοίχημα του Βεζένκοφ

Stoiximan Basket League: Η πρόκριση του Ολυμπιακού και το ειδικό στοίχημα του Βεζένκοφ
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 11:21

Σε ρυθμούς Stoiximan Basket League κινούμαστε και σήμερα, μιας και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ, στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, οπότε έχουμε πολλά να πούμε και σήμερα.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Προμηθέα Πατρών για τον 3ο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά της Basket League και έχουμε εντοπίσει ενδιαφέρουσες επιλογές για την αναμέτρηση που οι “ερυθρόλευκοι” είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Ανοίγει το σκορ στο ΣΕΦ

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς είδαμε τον Ολυμπιακό να ανοίγει αισθητά το σκορ και να πετυχαίνει δύο επιβλητικές 100αρες, ανάλογες της φετινής του εικόνας, δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πετύχει το double.

Τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγώνων:

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών 116-73

Προμηθέας Πατρών – Ολυμπιακός 72-102

Σε κάθε αγώνα, λοιπόν, έχουν μπει πάνω από 170 πόντοι, σε αυτό όμως δεν έχει βοηθήσει μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί είναι μία ομάδα με 77,3 πόντους κατά μέσο όρο στη φετινή Stoiximan Basket League και το γεγονός ότι είναι κοντά σε αυτό το νούμερο στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό είναι μία επιτυχία. Σαφώς, σε αυτό το γεγονός παίζει μεγάλο ρόλο και το ότι ο Ολυμπιακός κατεβάζει ταχύτητες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα οι νέοι του Προμηθέα που τους δίνεται η ευκαιρία από τον Μάκη Γιατρά, να θέλουν να σκοράρουν.

Ασταμάτητος ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του, δικαιώνοντας τους ανθρώπους που τον έβλεπαν από τις εποχές που αγωνιζόταν στον Άρη να εξελίσσεται και χρόνο με το χρόνο παρουσιάζει όλο και καλύτερο πρόσωπο. Μάλιστα, μόνο τυχαία δεν ήταν η συζήτηση που διεξήχθη όλο το χειμώνα, σχετικά με το αν άξιζε να λάβει το βραβείο του MVP της σεζόν στη Euroleague. Φυσικά το γεγονός ότι βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης μόνο λίγο δεν είναι.

Ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του χάρη στις εμφανίσεις του power forward του, ο οποίος μετρά στα playoffs της Stoiximan Basket League 17,5 πόντους με 72,2% στα δίποντα και 46,6% στα τρίποντα, ενώ κατεβάζει και 10,7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ο Βεζένκοφ μετρά ήδη τρία double double σε τέσσερις αγώνες στα playoffs και πιστεύουμε ότι μπορεί να πετύχει και ένα τέταρτο σήμερα. Το double double του Βεζένκοφ προσφέρεται σε απόδοση 3,10 στη Stoiximan.gr και αξίζει προσοχής.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmatket Επιλογές:

Μονό:

04/05 – 20:00 – Ολυμπιακός – Προμηθέας Πατρών – Βεζένκοφ double double σε απόδοση 3,10 στη Stoiximan.gr με 10 μονάδες.

Διαβάστε επίσης