Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Το ταξίδι στα «αστέρια» ξεκινά με δυάδα

Champions League: Το ταξίδι στα «αστέρια» ξεκινά με δυάδα
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 13:52

Να που με αυτά και με εκείνα φτάσαμε να καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν με την πρεμιέρα των προκριματικών σε Τσάμπιονς Λιγκ. Καλά-καλά δεν πέρασε η προηγούμενη και βρεθήκαμε σε σημείο να συζητάμε και επίσημα (πλέον) για νέα δεδομένα σε διάστημα μόλις 3 εβδομάδων (στις 14 Ιούνη ολοκληρώθηκε το Nations League).

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Προγνωστικά Προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε είναι πως για κάποιες ομάδες η σημερινή ημέρα αποτελεί και την επίσημη πρεμιέρα για τη νέα σεζόν σε αντίθεση με κάποιες άλλες των οποίων τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Επίσης, να τονίσουμε ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Μάλμε – Βινινγκούρ Ρέικιαβικ

Η Μάλμε είναι δεδομένο ότι αποτελεί το μεγάλο φαβορί, κάτι που αποτυπώνεται στις προσφερόμενες αποδόσεις των στοιχηματικών sites. Η Βίνινγκουρ εντυπωσιάζει το τελευταίο διάστημα, έχοντας κατορθώσει να κατακτήσει πέρυσι το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1991.

Η αλήθεια είναι πως κοιτούσα προς το under, μετρώντας την απώλεια του πρώτου σκόρερ Τελίν στους γηπεδούχους και τις αδυναμίες που παρουσιάζουν στο σκοράρισμα: 5/11 τελευταία έμειναν στο μηδέν, 2/11 σκόραραν μόλις μία φορά ενώ σε κανένα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 2 τέρματα. Ωστόσο, οι Ισλανδικές ομάδες συνήθως παρουσιάζονται με αφέλεια και είναι ανάξιες εμπιστοσύνης.

Κουβέντα, όμως, μπορεί να γίνει για τα κόρνερ των γηπεδούχων. Στην πρόσφατη ήττα από την Σούντσβαλ την περασμένη Παρασκευή, η Μάλμε πήγε ούτε μία, ούτε δύο αλλά 20 φορές στο σημαιάκι του κόρνερ. Δεν θεωρώ ότι οι Ισλανδοί ταξίδεψαν στο Μάλμε για να παίξουν επίθεση. Με το εκτός έδρας τέρμα να μην έχει την ίδια σημασία με περασμένες σεζόν, πιθανότατα θα προσπαθήσουν να φέρουν την πρόκριση στην έδρα τους παίζοντας άμυνα. Το over6.5 κόρνερ των Σουηδών σε ολόκληρο το 90λεπτο βρίσκεται στο 1.87 της Novibet.

Σάμροκ Ρόβερς – Χιμπέρνιανς

Σωστό φαβορί οι Ιρλανδοί, έχοντας το πλεονέκτημα το πρωτάθλημά τους να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε αντίθεση με την Χιμπέρνιανς που ο σημερινός αγώνας σηματοδοτεί την επίσημη πρεμιέρα τους τη σεζόν 2022/2023.

Οι πρωτοπόροι Ιρλανδίας διατηρούν διαφορά ασφαλείας από την 2η θέση και ρίχνουν το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα και 2η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος.

Οι 5/6 πρόσφατες νίκες τους συνδυάστηκαν με μηδέν παθητικό, κάτι που μπορεί να συμβεί και σήμερα εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό βαθμό ετοιμότητας των αντιπάλων τους. Το 1+Ν/G στο 2.00 της Novibet..

Betmarket Επιλογές Τσάμπιονς Λιγκ:

Δυάδα Novibet

5/7 – 20:00 – Μάλμε – Βίνινγκουρ Ρέικιαβικ: over6,5 κόρνερ Μάλμε (1.87)

5/7 – 21:30 – Σάμροκ Ρόβερς – Χιμπέρνιανς: 1 + N/G (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3.74 ποντάρισμα 5 μονάδων.

Διαβάστε επίσης

Το πηγαίνουν στο 2.10

Το πηγαίνουν στο 2.10

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Europa Conference League.

Μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό

Μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Για την ακρίβεια, ήταν μοναδική, αφού συνέβη κάτι που πιθανόν να μη δούμε ποτέ ξανά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.