Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Στοιχηματική αξία σε γκολ και σκόρερ

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Στοιχηματική αξία σε γκολ και σκόρερ
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 12:51

Μπήκαμε σε (μία ακόμα) Ευρωπαϊκή εβδομάδα. Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, με μεγάλα ονόματα να εισέρχονται στην προκριματική διαδικασία (Μονακό, PSV, Μπενφίκα).
Βρήκε… στόχο η χθεσινή πρόβλεψη, με την Γκέτεμποργκ να επικρατεί με καθαρό σκορ (για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες) της Νόρκεπινγκ. Αδιανόητος ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, μακάρι (θα πω εγώ) να συνεχίσουν να κάνουν συχνά τέτοια «λάθη» τα στοιχηματικά sites.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ
Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τρίτης, δύο εξ’ αυτών θα μας απασχολήσουν. Πάμε να δούμε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Λουντογκόρετς – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ότι αποτελούν δύο ομάδες με καλές επιθετικές γραμμές. Αμφότερες έχουν σκοράρει σχεδόν σε όλα τα επίσημα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους (με εξαίρεση το 0-0 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Σούπερ Καπ).
Αν σ’ αυτήν την συνθήκη προσθέσουμε και τις φανερές αμυντικές αδυναμίες των Κροατών -οι οποίοι διατήρησαν σε μόλις ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους το μηδέν στην άμυνα- το goal/goal αποκτά ενδιαφέρον. Πόσω μάλλον όταν προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, με ανώτερη τιμή το 2.00 της Bet365.

Μονακό – PSV Αϊντχόφεν

Παιχνίδι με… άρωμα ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Μία «μάχη» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενδεχομένως όμορφη στο… μάτι του τηλεθεατή (21:00 – διαθέσιμο μέσα από το Live Streaming της Stoiximan).
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να στραφούμε στα γκολ. Αρχικά, η φιλοσοφία των δύο ομάδων. Ειδικά, όταν στην αναμέτρηση υπάρχει Ολλανδικός σύλλογος. Μετέπειτα, η παρουσία των Κλεμάν και Ρουντ Φαν Νίστερλοϊ στους δύο πάγκους. Όπως και αυτήν των Μπεν Γιεντέρ και Λουκ Ντε Γιονγκ (επέστρεψε από Μπαρτσελόνα) στις κορυφές των δύο επιθέσεων.
Το επίσημο ντεμπούτο του Φαν Νιστερλόι στο πάγκο των Ολλανδών συνοδεύτηκε με εκπληκτική εμφάνιση και… 5 τέρματα (στον Αγιαξ: 5-3 τελικό σκορ). Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη μετά την κατάκτηση του Σουπερ Καπ, ενώ και στα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε το επιθετικό τους παιχνίδι. Τουλάχιστον τίμιο (και αυτό επειδή μπαίνει στη μέση το μεγάλο κίνητρο) το goal/goal+over στον διπλασιασμό.
Δύο ακόμη bets πριν κλείσουμε. Ανέφερα τους Μπεν Γιεντέρ και Ντε Γιονγκ. Με 25 τέρματα σε 37 εμφανίσεις πέρυσι ο Γάλλος (μόνο στο πρωτάθλημα), 28 τέρματα σε 34 συμμετοχές είχε πετύχει ο Ντε Γιονγκ με την PSV πριν αποχαιρετήσει για τη Σεβίλλη και ενδεχομένως να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.
Στο 3.75 της Stoiximan μέσω των super ενισχυμένων αποδόσεων το είναι ένας εκ των δύο ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Τέλος, η προσθήκη του Τιλ στην PSV είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ενας παίκτης που βρίσκει δίχτυα (15 πέρυσι με Φέγενορντ) και κάνει χατ-τρικ στην (μόλις) πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα κόντρα στον Αγιαξ. Στο… ξεχασμένο 5.50 της Bet365 έχει σαφώς αξία να βρει ένα ακόμα (τέρμα) σήμερα!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:
Δυάδα Bet365:
2/8 – 20:45 – Λουντογκόρετς – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: goal/goal (2.00)
2/8 – 21:00 – Μονακό –
PSV: goal/goal+over (2.00)
Δυάδα απόδοσης 4.00

Μονά:

2/8 – 21:00 – Μονακό – PSV:
-Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Μπεν Γιεντέρ η Ντε Γιονγκ (3.75) Stoiximan.gr
-Anytime Scorer Τιλ (5.50) Bet365
.

Διαβάστε επίσης