Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: Ανάλυση, προγνωστικά και 3 ειδικά στοιχήματα

Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: Ανάλυση, προγνωστικά και 3 ειδικά στοιχήματα
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 12:39

Το BetMarket αναλύει τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Ψαγμένα πονταρίσματα στο 1.90 και το 2.09 για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός
Βελτιωμένος, αλλά εκ νέου μέτριος ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Κορμπεράν, πριν μια εβδομάδα. Το 1-1 στο Καραϊσκάκης αφήνει ορθάνοιχτη την πρόκριση, με τους ερυθρόλευκους να έχουν στα υπέρ τους τη μια εβδομάδα επιπλέον δουλειάς με τον νέο προπονητή.
Ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ, την εμπειρία, την ικανότητα αλλά και την ψυχολογία πλέον να μπορέσει να φύγει νικητής από τη Σλοβακία, συνεχίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επί του αγωνιστικού, εκτός οι δύο Ελληνες στόπερ, Μανωλάς-Παπασταθόπουλος, ο μπακ Βρσάλικο, καθώς και εξτρέμ Ροντρίγκεζ τον οποίο έδειχνε να υπολογίζει αρκετά ο Κορμπεράν.
Στο 2.50 η τιμή του διπλού, ενώ ενδιαφέρον έχει το 1.90 στο να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός τις 12,5 τελικές προσπάθειες (εντός και εκτός στόχου), όταν στο πρώτο ματς έκανε συνολικά 17! Στο 1.90 η συγκεκριμένη επιλογή.

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας
Η άδικη αποβολή του Παλάσιος χάλασε το ματς στην Τσεχία και εκνεύρισε τον Παναθηναϊκό. Η ήττα με 2-0 τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο είναι πολύ καλό. Στους παίκτες υπάρχει πίστη για την ανατροπή, ενώ και ο κόσμος βλέπει «ζεστά» την κατάσταση γεμίζοντας το γήπεδο.
Το αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιοβάνοβιτς εντοπίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ηταν γνωστό πως ο Βέρμπιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά η τιμωρία του Παλάσιος είναι σημαντικό ντεσαβαντάζ. Πιθανή η συμμετοχή του Βαγιαννίδη στο αρχικό σχήμα, στην τριάδα με Αϊτόρ και Σπόραρ. Σημαντικές οι επιστροφές του μέσου Αλεξανδρόπουλου και κυρίως του στόπερ Σένκεφελντ.
Φαβορί οι γηπεδούχοι, κοντά στο 2.50 η τιμή του άσου. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει δύο γκολ και είναι αναγκασμένος να πάρει την μπάλα και να προσπαθήσει να τη… στείλει κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Στο 11.00 το τελικό αποτέλεσμα 2-0, ακόμη καλύτερο όμως το 2.09 στο να κερδίσουν οι «πράσινοι» πάνω από 5 κόρνερ.

Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παρόμοια κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη. Το 2-0 στο Ισραήλ έφερε με την πλάτη στον τοίχο τον Αρη, αλλά κόσμος και ομάδα δείχνει πίστη στην ανατροπή. Το Χαριλάου θα είναι γεμάτο και σίγουρα ο παλμός και η ένταση θα βοηθήσουν την ομάδα του Μπούργος.
Οσο για τα αρνητικά για τον Αρη, αφενός η Ευρωπαϊκή πείρα της Μακάμπι, αφετέρου η Ελληνική του Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος προπονητής των Ισραηλινών έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα στη χώρα μας και σαφώς ξέρει πάρα πολύ καλά τι να περιμένει απόψε και πως θα αντιδράσει.
Δεν αποκλείεται το τακτικό του πλάνο να αφορά τον… εκνευρισμό της κερκίδας και των παικτών του Αρη. Να κάνει δηλαδή το παιχνίδι σκληρό και να κόψει τον ρυθμό. Στο πρώτο ματς η Μακάμπι έκανε 19 φάουλ, ενώ είχε περισσότερα φάουλ από την αντίπαλό της και στα δύο ματς με τη Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν. Στο 1.90 να ξεπεράσει η Μακάμπι τα 12 φάουλ.

Betmarket Επιλογές
Μονά
11/8 - 20:30 - Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός Over 5,50 κόρνερ (2,09)
11/8 - 21:00 - Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Over 12,5 τελικές προσπάθειες (1,90)
11/8 - 21:00 - Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ - Over 12,5 φάουλ Μακάμπι Τελ Αβίβ (1,90)

Διαβάστε επίσης