Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού: Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού: Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 10:40

Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού μάχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για μία θέση στους ομίλους του Europa League. Στην πρώτη αναμέτρηση, η οποία ήρθε 1-1, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να έχουν φύγει από την Κύπρο με μεγάλο διπλό.

Οι προσφερόμενες αποδόσεις του αγώνα:

Στο 1.50 (κατά μέσο όρο) τοποθετούν τον άσο του Ολυμπιακού τα στοιχηματικά sites, στο 4.50 την ισοπαλία και στο 7.50 τη νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην Κύπρο για δύο αποτελέσματα και έμειναν πιστοί στο πλάνο τους. Με τον Κορμπεράν στον πάγκο, η ομάδα έδειξε πιο σοβαρή αμυντικά, ενώ επιθετικά προσπάθησε να απειλήσει με γρήγορες σέντρες στην πλάτη της άμυνας. Ο Χουάνγκ ανέβασε επίπεδο με την παρουσία του και αν ο Ελ Αραμπί βρισκόταν σε καλύτερη μέρα, τότε ο Ολυμπιακός θα είχε φύγει με την νίκη. Την Κυριακή, κόντρα στον ΠΑΣ, έκανε μεγάλο ροτέισον και όμως κατάφερε να κερδίσει με 2-0.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στο πλάνο του και αναμένεται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του, μιας και οι Κύπριοι θα είναι πλέον διαβασμένοι. Η επιθετική τακτική των γηπεδούχων περιλαμβάνει ανάπτυξη από τα άκρα και πίεση ψηλά στο γήπεδο με στόχο το κλέψιμο της μπάλας και τις γρήγορες αντεπιθέσεις.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βάτσλικ – Αβιλά, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Κουντέ – Ραντζέλοβιτς, Χουάνγκ, Ζίνγκερνάγκελ – Ελ Αραμπί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ο Απόλλωνας πήρε το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει στο πρώτο παιχνίδι. Κατάφερε να προηγηθεί με ένα τυχερό γκολ και στη συνέχεια απείλησε μόνο με κάποιες σέντρες. Στο τέλος θα μπορούσε να κλέψει την νίκη, όμως το γκολ που πέτυχε ήταν οφσάιντ. Αμυντικά έπεσε στην παγίδα του Ολυμπιακού και έχασε τον έλεγχο στην γραμμή της άμυνας, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στον αντίπαλο να επιτεθεί στην… πλάτη του. Θυμίζω πως ο Απόλλωνας έβγαλε την Μακάμπι 14 φορές οφσάιντ, σε δύο αναμετρήσεις, όμως ο Ολυμπιακός ήταν καλά διαβασμένος.
Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» και να τους δώσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ώστε να επιτεθούν όποτε μπορέσουν στην αντεπίθεση. Αμυντικά θα έχουν πιο χαμηλά την γραμμή τους, για να μην την πατήσουν όπως στο πρώτο παιχνίδι.
Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γιοβάνοβιτς – Καμπράλ,Πεμπέρν, Ρομπέρζ, Χαμάς – Βα, Κυριακού, Κολ, Πίττας – Γιάνγκα, Ντιγκινί

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Όσον αφορά το κομμάτι των στατιστικών μεγάλη εντύπωση μου έκαναν τα συνολικά 10 οφσάιντ της αναμέτρησης (5-5). Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν (και) με αντεπιθέσεις, οπότε έχει μία λογική, όμως ο αριθμός είναι τραβηγμένος.
Δεύτερο στατιστικό που προκαλεί απορία είναι το ότι ο Απόλλων είχε πέντε κόρνερ και ο Ολυμπιακός μηδέν (!). Ναι, ο Ολυμπιακός ήταν πιο απειλητικός, αλλά και ο Απόλλωνας βγήκε αρκετά, με αξιώσεις, στην επίθεση.
Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου όπως ανέφερα και πιο πάνω οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι. Απείλησαν με σημαντικές φάσεις, είχαν MVP τον Χουάνγκ και μοιραίο τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός έχει δείξει πως είναι ένας αρκετά πεισματάρης παίκτης, δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΣ για να είναι φρέσκος και σίγουρα θα θέλει να σκοράρει στο δεύτερο παιχνίδι, για να πάρει το… αίμα του πίσω.
Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι πιο ποιοτική ομάδα και παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Εάν κινηθεί στην ίδια τακτική και βελτιώσει το τελείωμα των φάσεων, τότε εκτιμώ πως θα πάρει εύκολα την νίκη και την πρόκριση. Από τον Απόλλωνα περιμένω πιο κλειστό παιχνίδι, με αντεπιθέσεις και του δίνω πιθανότητες πρόκρισης στη μοναδική περίπτωση που πάνε όλα… στραβά για τον ΟΣΦΠ.

Betmarket επιλογές:

1 & over 1,5: 1,83

Ελ Αραμπί να σκοράρει: 2.10

Ολυμπιακός – Συνολικά οφσάιντ over 3,5: 2.22

Διαβάστε επίσης