Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σημεία της Κυριακής 28 Αυγούστου

Τα σημεία της Κυριακής 28 Αυγούστου
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 11:43

Ιδιαίτερα γεμάτο Κυριακάτικο πρόγραμμα, με σπουδαίες αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες" target="_blank">στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ PREMIER LEAGUE

Τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 4η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος, όπου σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα τα φαβορί επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους. Πάνω σε φαβορί και η σημερινή μας πρόταση. Η Αστον Βιλα έχει παρουσιάσει καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής, ενώ στο ‘’Βίλα Παρκ’’ με τη βοήθεια του δωδέκατου παίκτη της (κόσμου της) έχει τον τρόπο να κερδίζει παιχνίδια που θεωρούνται στα «μέτρα» της.

Σε αντίθεση με την Γουέστ Χαμ που συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, καθώς έφτασε τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Παράλληλα έχει να διαχειριστεί και την εξτρά επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών της από την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Βίμποργκ για το Κόνφερενς Λιγκ (κέρδισε με 3-0 και προκρίθηκε στους ομίλους).

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ LA LIGA

Μπορεί τα παιχνίδια των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να διεξάγονται σήμερα για την La Liga, αλλά η πρότασή μας έρχεται από τον αγώνα της Βιγιαρεάλ στην έδρα της Χετάφε. Η Χετάφε δείχνει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να ‘’δέσουν’’ τα καινούρια της μεταγραφικά αποκτήματα. Έρχεται από δύο σερί κακές εμφανίσεις, μετρώντας ισάριθμες ήττες, ενώ δεν θα έχει στον πάγκο της τον τεχνικό Κίκε Φλόρες (τιμωρημένος). Η Βιγιαρεάλ καλπάζει, μετά το 0-3 απέναντι στη Βαγιαδολίδ, πήρε τεράστια νίκη στο ‘’Μετροπολιτάνο’’ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ SERIE A

Δύο επιλογές από τέσσερις αναμετρήσεις στην Serie A. Η Αταλάντα δείχνει πως έχει αλλάξει φιλοσοφία, εφαρμόζοντας μία πιο συντηρητική τακτική στα πρώτα της φετινά παιχνίδια. Αυτό σε συνδυασμό με τις απώλειες στην μεσοεπιθετική γραμμή της Βερόνα (Σιμεόνε/Μπαράκ), μας οδηγούν στο αουτσάιντερ under του 2.25 της Stoiximan.gr.
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, η… φουριόζα Νάπολι (2/2 με 9-2 τέρματα) ταξιδεύει στη «Φλωρεντία» για να αγωνιστεί κόντρα στην ταλαιπωρημένη από τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Φιορεντίνα. Στο 2.20 το «διπλό», με τη Νάπολι να διατηρεί θετική παράδοση στη «Φλωρεντία» (3 σερί νίκες και μόλις 1 ήττα στις 14 τελευταίες επισκέψεις της).

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ BUNDESLIGA

Δυνατό ποντάρισμα προκύπτει από την Γερμανική Bundesliga και την αναμέτρηση της Κολωνίας με την Στουτγάρδη. Δεν είναι και ότι πιο απλό για την Κολωνία να διαχειριστεί τα σερί παιχνίδια. Υπάρχει κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης και σίγουρα η Στουτγάρδη είναι μια ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στους «τράγους». Σε συνδυασμό με την εξαιρετική παράδοση της Στουτγάρδης (6-7-1 στις 14 τελευταίες επισκέψεις της), θα πάμε στο διπλό του 3,45.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ LIGUE 1

Έντονη στοιχηματική δράση στην Γαλλία, με τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στην Παρί Σεν Ζερμέν που κάνει… τρομερά πράγματα. Από το παιχνίδι της προκύπτει ποντάρισμα σε απόδοση 2.90. Ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα να σκοράρει με πέναλτι η Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι τέτοια η ταχύτητα που αλλάζουν την μπάλα οι επιθετικοί της, που οδηγούν πολλές φορές τους αντιπάλους τους σε αντικανονικά μαρκαρίσματα. Στο 4.50 το ενδεχόμενο να σκοράρει με πέναλτι η Παρί, στο 2.90 το συντηρητικότερο να δούμε πέναλτι στο παιχνίδι.

Παραδοσιακό ντέρμπι το Νις – Μαρσέιγ, με αρκετές έντονες στιγμές στο παρελθόν, δεν είναι άσχημο το 2.00 για over 4,5 κάρτες. Σε ένα fun bet το ενδεχόμενο να δούμε απευθείας κόκκινη, σε τιμή 10.00!
Η Μονπελιέ είναι μέτρια από την αρχή της σεζόν, με πάμπολλα θέματα ανασταλτικής λειτουργίας. Πάλι δέχτηκε πολλές φάσεις στην ήττα με 1-2 από την Οσέρ. Για να βρει απαντήσεις χρειάζεται χρόνο καθώς οι λύσεις είναι οι στόπερ Πέδρο Μέντες και Ζουλιέν, με τον πρώτο να επανέρχεται μετά από τραυματισμό που τον κράτησε έξω έναν χρόνο και τον δεύτερο να αποκτάται λίγα 24ωρα πριν από τα… αζήτητα της Σέλτικ, όπου κατέληξε μετά τον δικό του σοβαρό τραυματισμό! Στη Βρέστη πηγαίνει και χωρίς τον κορυφαίο μεσοεπιθετικό της, Σαβανιέ! Το over 1,5 της Μπρεστ στο 1.85.
Betmarket Επιλογές:
ΓΑΛ1 - 28/8 - 16:00 - Μπρεστ - Μονπελιέ - Over 1,5 γκολ Μπρεστ (1,85)
ΑΓΓΠ - 28/8 - 16:00 - Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ - 1 (2,12)
ΓΕΡ1 - 28/8 - 16:30 - Κολωνία - Στουτγκάρδη - 2 (3,45)
ΙΣΠ1 - 28/8 - 18:30 - Χετάφε - Βιγιαρεάλ - 2 (1,81)
.

Διαβάστε επίσης