Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Trixie, γκολ και δύο 8αρια

Trixie, γκολ και δύο 8αρια
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 13:18

Καλό μεσοβδόμαδο αυτό που έχουμε μπροστά μας. Διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα στη σεζόν, με τα προκριματικά της Ευρώπης, αλλά αρκετά γεμάτο. Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Serie A και Λιγκ 1 Γαλλίας.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Στην Ιταλία τα τρία σημερινά μοιάζουν, καθώς Ιντερ, Ρόμα και Μίλαν προβάλουν ως πολύ μεγάλα φαβορί κόντρα σε Κρεμονέζε, Μόντσα και Σασουόλο. Και όντως έτσι είναι, με τις τιμές τους να είναι χαμηλά και σε επίπεδο γκολ ή ειδικών αγορών.

Μοναδική σκέψη που χώρεσε στη στήλη, το 2.10 στο over 1,5 ημίχρονο στο Ρόμα-Μόντσα. Η ομάδα του Μουρίνιο είναι αήττητη στη σεζόν, καταφέρνοντας και βαθμό στο εκτός με τη Γιούβε, που έφτιαξε ακόμη περισσότερο το κλίμα. Στο προηγούμενο εντός πίεσε από πολύ νωρίς την Κρεμονέζε, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η Μόντσα είναι αρκετά ασύνδετη σε αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν. Πολλές μεταγραφές και όπως γράφεται σε τοπικά Μέσα, το πρόβλημα είναι πως αρκετοί από αυτούς έρχονται από απραξία και χρειάζονται χρόνο.
Το σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι πως πατήματα θα βρουν αργότερα και ο Στρόπα θα πληρώσει το μάρμαρο των πρώτων αρνητικών αποτελεσμάτων. Η Μόντσα ίσως μας δώσει καλά σημεία το επόμενο διάστημα, σήμερα όμως δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στη Ρώμη.

Σε ειδικά παικτών, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μουρίνιο είναι ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο Σέρβος ξέρει άριστα το παιχνίδι του Πορτογάλου προπονητή και σε τέτοια ματς δεν αποκλείσω το ενδεχόμενο να πάρει και πιο ενεργό ρόλο επιθετικά. Σε ένα ματς που αναμένω υψηλή πίεση και μπόλικες τελικές από πλευράς Ρόμα, το ενδεχόμενο να κάνει 2 τελικές ο Μάτιτς πληρώνει στο μπόλικο 8.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ PREMIER LEAGUE

Χωρίς το μεγάλο σημείο και τα τέσσερα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Πιο ζεστά βλέπω το over 2,5 στο Λιντς-Εβερτον. Για την ομάδα του Λάμπαρντ έγραψα και το Σάββατο, κάνει πολλές φάσεις. Την πληρωθήκαμε στο over σουτ στο τέρμα στο ματς της με την Μπρέντφορντ.
Περιμένω παρόμοια κατάσταση και στο Ελαντ Ρόουντ. Τα Lines, αυτή τη φορά, στα σουτ στο τέρμα είναι σαφώς πιο σωστά. Παίζεται όμως το 1.85 στο over 2,5 γκολ. Από τύχη και τρία δοκάρια της Μπρέντφορντ έμεινε στο under το προηγούμενο της Εβερτον, με τέσσερα over σε πέντε επίσημα το ξεκίνημα της Λιντς στη σεζόν.

Στο Πάλας-Μπρέντφορντ θέλω να δω την αντίδραση της ομάδας του Βιεϊρά μετά το ματς με τη Σίτι. Παιχνίδι που προηγήθηκε με 0-2 αλλά έχασε στο τέλος. Λονδρέζικο ντέρμπι τώρα, τα αντίστοιχα δύο περσινά μεταξύ τους έληξαν με 0-0. Περιμένω ένταση και πιθανότητα για πολλά στημένα. Ετσι βρίσκω αξία στο 8.00 να έχει μια τελική στην εστία ο στόπερ της Πάλας Αντερσεν. Κύρια απειλή στα στημένα, ήταν αυτός που σκόραρε και στο προηγούμενο με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το Τρόφι έδωσε μεγάλα ταμεία στη στήλη τα περασμένα χρόνια, κυρίως από τις u21 ομάδες. Οι μπουκ έδιναν τρελές αποδόσεις, είτε υπέρ-είτε κατά, σε αυτές τις ομάδες, τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε. Στη φετινή πρεμιέρα τα πράγματα δείχνουν πολύ πιο μαζεμένα, με τα περισσότερα ζευγάρια να έχουν βγει με σετ κομμένο στη μέση.

Εξαίρεση Αρσεναλ και Εβερτον, οι τιμές των οποίων είναι πάνω από το 3.50. Αμφότερες με ρεκόρ 3-1-0 στο πρωτάθλημα και αντιπάλους που δεν τρομάζουν. Η Κέμπριτζ, αντίπαλος της Αρσεναλ, είχε κάνει 7 αλλαγές στην ενδεκάδα που αντιμετώπισε τη Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ. Δεν νομίζω να ασχοληθεί και πολύ με το Τρόφι. Mια Αρσεναλ στην ενδεκάδα της οποίας είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται ο επιθετικός Μαρκίνιος, μεταγραφή εκατομμυρίων από τη Σάο Πάολο και ο 19χρονος μέσος Μιγκέλ Αζίζ, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας.


Η Μόρκαμ ίσως το ψάξει λιγάκι παραπάνω, θέλοντας να χτίσει και ένα μομέντουμ καθώς δεν έχει νίκη ακόμη σε επίπεδο Λιγκ 1. Ο Ανταμς πάντως παραδέχτηκε πως η ενδεκάδα θα έχει τουλάχιστον έξι αλλαγές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, μου κάνουν εντύπωση κάποια υψηλά over, σε μια διοργάνωση που όλοι θα είναι χαλαροί. Παράδειγμα το Ιπσουιτς-Νορθάμπτον. Μια γηπεδούχος με ένα εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ, κόντρα σε ένα νεανικό σύνολο όπως η φιλοξενούμενη. Αμφότερες με μπόλικα ματς γεμάτα από γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν. Τρία over 2,5 στα τέσσερα τελευταία της Ιπσουιτς, δύο over 3,5 τα πρόσφατα εκτός της Νορθάμπτον.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Β’ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Λιγκ 2 της Γαλλίας, πάντα είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι σπάνια. Οι ομάδες στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν έχουν συνηθίσει να δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια. Παίζει ρόλο εδώ να δούμε και το πρόγραμμα, είναι βέβαιο πως προπονητές θα στοχεύσουν διαφορετικά τα πολλά ματς σε λίγο διάστημα.
Για παράδειγμα δεν περιμένω από την Πο να παίξει με μεγάλη ένταση στην Καέν σήμερα. Είναι δεύτερο σερί εκτός, καθώς έπαιζε στην Κεβιγί προ λίγων ημερών και ακολουθεί εντός με τη Σεντ Ετιέν. Εκείνο ίσως αποτελεί τον αγώνα στόχο της εβδομάδας. Η Καέν του Μουλέν είναι από τις σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Στην έδρα της δεν έχει δώσει δικαιώματα, κερδίζοντας Μετς και Γκινγάμπ μέχρι τώρα. Ομάδες πιο δυνατές από την Πο. Με καλύπτει το 2.00 στο Over 1,5 γκολ γηπεδούχου.

Σημειώνω και το over 2,5 στο Γκρενόμπλ-Νιμ. Από τις περιπτώσεις που δεν προκύπτει από τα νούμερα η επιλογή, καθώς η γηπεδούχος έχει βάλει ένα γκολ σε πέντε ματς φέτος. Το κλίμα πάντως που βλέπω είναι πως… πάμε να γίνουμε πιο χύμα μπας και σκοράρουμε. Η Νιμ μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας την τάση για επιθετικό ποδόσφαιρο.

Κλείνω με την εμβόλιμη στη Λιγκ 2 με το over 8,5 κόρνερ στο Λαβάλ-Χάβρη. Αμφότερες με τρόπο παιχνιδιού που βολεύει να δούμε κόρνερ. Είχαν 10 και 11 κόρνερ τα δύο φετινά εντός έδρας της Λαβάλ, κέρδισε τουλάχιστον 8 η Χάβρη στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Αξίζει το ρίσκο και σε ψηλότερα lines, με το over 10,5 στο 3.50.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εξ’ αναβολής αναμέτρηση, Μπενφίκα-Πάσος Φερέιρα. Για τη γηπεδούχο και το εξαιρετικό ρόστερ που έχει φτιάξει από τη μέση και μπροστά, συζητήσαμε πριν το πρόσφατο 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου. Εντός συνόρων έχει βάλει δύο τεσσάρες στο γήπεδό της και υποδέχεται την απογοητευτική Πάσος. Η φιλοξενούμενη δέχτηκε έξι γκολ στην έδρα της από Πορτιμονέσε και Εστορίλ, δύσκολα θα αντέξει εκεί μέσα. Ειδικά με τις απουσίες που έχει μαζέψει, που τη δυσκολεύουν μέχρι και να συγκροτήσει 18αδα Ματς που το σκορ μπορεί να φτάσει… όπου θέλει η Μπενφίκα, με το over 3,5 στο 1.87. Στο 1.96 το over 6,5 σουτ στο τέρμα για τη γηπεδούχο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Tρία παιχνίδια σήμερα στη Λιγκα 1 της Ρουμανίας, τα δύο έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σε εκείνο που ξεκινά νωρίτερα, στο 3+ ο άσος για τη Μιοβένι. Ματς που το έχει στοχεύσει η ίδια. Με νέο προπονητή εδώ και λίγες ημέρες, τον έμπειρο Στόικα. Πήρε αποτέλεσμα στην Πετρολούλ και τώρα θα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο. Η Αράντ ότι κάνει το κάνει εντός, εκτός έδρας έχει 0-1-3 ρεκόρ και 0-6 γκολ. Μια Αράντ που έχει και ορισμένα θέματα πειθαρχίας, με τον έμπειρο διεθνή επιθετικό Κεσερού να τίθεται εκτός ομάδας λόγω παραπτωμάτων.

Δεύτερη στάση το Κραϊόβα-Σέπσι. Πάνω από το 50% των φετινών γκολ της Κραϊόβα έχει πετύχει ο Καμπάνο, με το βαρύ της πυροβολικό να φεύγει λίγα 24ωρα πριν με προορισμό τη Στεάουα. Σημαντική απώλεια, για μια ομάδα που δεν είναι και στα καλύτερά της, ερχόμενη από δύο σερί ήττες. Σε πίεση ο προπονητής, ήδη φήμες για διάδοχο. Η Σέπσι έριξε στην αρχή της σεζόν το βάρος στην Ευρώπη, αλλά απαλλαγμένη πλέον από τις παράλληλες υποχρεώσεις μπορεί να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Ανώτερο ρόστερ, στο 2.50 το διπλό.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα
ΓΑΛ2 –21:45 – Καέν-Πο Over 1,5 Καέν (2.00)
ΠΟΡ1–22:15 – Μπενφίκα-Πάσος Φερέιρα Over 3,5 (1.87)
Δυάδα απόδοσης 3,75

Σύστημα 2-3
ΡΟΥ1–19:15 – Κραιόβα 1948-Σέπσι 2 (2.50)
ΑΓΓΛΤ– 21:00 – Κέμπριτζ-Αρσεναλ U21 2 (3.80)
ΓΑΛ2– 21:45 – Λαβάλ-Χάβρη Over 10,5 κόρνερ (3.55)
Mονά
ΑΓΓΠ21:30 – Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ Αντερσεν 1+ σουτ στο τέρμα (8.00)
ΙΤΑ1–21:45 – Ρόμα-Μόντσα Μάτιτς 2+ σουτ (8.00)
.

Διαβάστε επίσης