Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Novileague F.C. με έπαθλο 80.000€* αυτό το Σαββατοκύριακο

Novileague F.C. με έπαθλο 80.000€* αυτό το Σαββατοκύριακο
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:48

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε, ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα* για όλους!

Η Novileague First Class κάθε εβδομάδα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη

Πιο εύκολη αποστολή φαίνεται πως είχαν οι παίκτες στην 6η αγωνιστική της Novileague First Class. Βρέθηκαν 6 που έκαναν το «10 στα 10» και μοιράστηκαν το ποσό των 10.000 ευρώ κερδίζοντας από 1.666 ευρώ έκαστος*! Επίσης ακόμη 77 παίκτες έκανε το 9/10 και πήραν από 10€ Free Bet*. Συνολικά το ποσό που μοίρασε ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet μεσοβδόμαδα στους νικητές ανέρχεται στα 11.045€*.

Η αγωνιστική του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κρύβει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στην Premier League δεσπόζει η μάχη του Μέρσεϊσάιντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ. Στην Serie A αναμένεται να στραφούν όλα τα βλέμματα, αφού από το μεσημέρι έως το βράδυ έχει ντέρμπι!

Στις 16:00 η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Φιορεντίνα, στις 19:00 υπάρχει το σπουδαίο «Derby Della Madonnina» Μίλαν-Ίντερ και στις 21:45 το Λάτσιο-Νάπολι. Στα εγχώρια δρώμενα, οι δύο «αιώνιοι» έχουν παιχνίδια στα… μέτρα τους και στην έδρα τους (Ολυμπιακός-Ιωνικός, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός).

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος, είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της εκάστοτε ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν το ακριβές σκορ και τον πρώτο σκόρερ στα Extra Match το ποσό ανεβαίνει έως τις 40.000€*!

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague

Τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Novileague FC είναι τα εξής (03/09): Έβερτον-Λίβερπουλ, Σέλτικ-Ρέιντζερς, Φιορεντίνα-Γιουβέντους, Μίλαν-Ίντερ, Ολυμπιακός-Ιωνικός, Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης, Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, Λάτσιο-Νάπολι, Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα

Extra Match Ακριβές Σκορ και Πρώτος Σκόρερ (03/09): Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα – Ιταλία, Eurobasket: Με 3 αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές

Ελλάδα – Ιταλία, Eurobasket: Με 3 αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές

Πράξη δεύτερη για την Ελλάδα στο Eurobasket, με την Εθνική να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ιταλία για τη 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της διοργάνωσης και το betmarket.gr παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές που προσφέρονται για τον αγώνα.