Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενισχυμένο αουτσάιντερ στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ο Θρύλος

Ενισχυμένο αουτσάιντερ στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ο Θρύλος
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:47

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, αρχίζει από τη βορειοδυτική Γαλλία και την έδρα της Ναντ (08/09, 22:00).

Οι ποδοσφαιριστές του Κάρλος Κορμπεράν καλούνται να αφήσουν το στίγμα τους, όπως έχουν κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Το κλίμα εδώ και αρκετές μέρες είναι εξαιρετικό στους «ερυθρόλευκους». Ήδη από την περασμένη εβδομάδα με την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη, οι οπαδοί του Θρύλου είδαν ότι άλλαξε εντελώς ο προσανατολισμός της ομάδας.

Το… κυρίως πιάτο όμως ήρθε λίγες μέρες αργότερα, με την απόκτηση του καλύτερου αριστερού μπακ όλων των εποχών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίναξε την μπάνκα στο αέρα κι έφερε στον Ολυμπιακό τον Μαρσέλο, ο οποίος βέβαια δεν είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Εκεί οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 3.05!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, την πρώτη τους νίκη φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και το πρώτο διπλό. Η πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή επικράτηση μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» εντοπίζεται τον Σεπτέμβριο του 2021, έκτοτε ο απολογισμός είναι 0-2-3. Βέβαια, το θετικό είναι ότι στο διάστημα αυτό ο Θρύλος βρήκε δίχτυα με συνέπεια. Στο 1.40 κοστολογείται να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στο «Μπουζουάρ».

Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά προβλήματα στην άμυνά τους κι αυτό φάνηκε στα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν δώσει. Μόνο σε ένα από αυτά κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν πίσω, δεχόμενοι κατά μέσο όρο σχεδόν δύο γκολ ανά 90λεπτο. Συνδυάζοντας τα παραπάνω με την βοήθεια του ολοκαίνουριου Bet Builder της Novibet προκύπτει το εξής ειδικό σε απόδοση 8.00: 2 & Over 1,5 γκολ Ολυμπιακός & Πεπ Μπιέλ σκόρερ.

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Εσθονία-Ελλάδα, Eurobasket: Χωρίς κίνητρο αλλά με «έξυπνες» επιλογές

Εσθονία-Ελλάδα, Eurobasket: Χωρίς κίνητρο αλλά με «έξυπνες» επιλογές

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα στους ομίλους του Eurobasket 2022 με την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία και το Betmarket.gr αναλύει τον αγώνα, έχοντας εντοπίσει «έξυπνες» στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι.