Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα γκολ στη Ρώμη

Με τα γκολ στη Ρώμη
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:24

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ (22:00): Ζευγάρι με… προϊστορία, αφού οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές. Τη σεζόν 2013-14, έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Champions League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει 1-0 στην Αγγλία και να παίρνει 0-0 στην Ισπανία. Τη σεζόν 2020-21, τέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των «32» του Europa League. Στο πρώτο ματς στην Ισπανία, οι «κόκκινοι διάβολοι» διέσυραν την αντίπαλό τους με 4-0 και στη ρεβάνς, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Από τα παραπάνω, διαπιστώνει κανείς ότι η Σοσιεδάδ δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ (22:00): Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Europa League δεν είναι έννοιες ταυτόσημες. Εξίσου περίεργο είναι το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από ένα μεγάλο σήριαλ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε τελικά, αλλά με βαριά καρδιά στους «κόκκινους διαβόλους» και όπου βγει. Ο Έρικ Τεν Χάαγκ ανέλαβε να την επαναφέρει στην κορυφή, αλλά ξέρει ότι το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η σχέση των φιλάθλων με την οικογένεια Γκλέιζερ είναι κάκιστη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στην Premier League ξεκίνησε με δύο σοκαριστικές ήττες από Μπράιτον και Μπρέντφορντ. Όμως, αρχής γενομένης από τη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ, ακολούθησαν τέσσερις συνεχόμενες με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Άρσεναλ. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι μπακ Σο και Μπισάκα, συν τον επιθετικό Μαρσιάλ.

Europa League 2022 Ειδικά Στοιχήματα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ (22:00): Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης. Πέρυσι, προκρίθηκε στα νοκ άουτ, αλλά η πορεία της σταμάτησε στη φάση των «32» από τη Λειψία. Σε όμιλο με Ομόνοια και Σέριφ Τιρασπόλ, αν δεν συνεχίσει και φέτος στα νοκ άουτ θα είναι αποτυχία. Έκανε κάποιες καλές προσθήκες, αλλά η απώλεια του επιθετικού Ισάκ (Νιουκάστλ) και το γεγονός ότι είναι τραυματίας ο ηγέτης Μίκελ Οϊαρθάμπαλ (επιθετικός), δεν την βοηθούν. Στη La Liga, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει επίσης, μια ήττα, αλλά και δύο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Κάντιθ και Έλτσε. Αρκετά είναι τα προβλήματα που δυσκολεύουν το έργο των Βάσκων. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ντιέγκο Ρίκο (αρ. μπακ), Γκεβάρα (μέσος), Μερκελάνθ (εξτρέμ), Μίκελ Οϊαρθάμπαλ (επιθετικός) και Κάρλος Φερνάντεθ (φορ).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Κακά τα ψέματα, οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την πρόκριση και από τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων, ενδεχομένως να κριθούν πολλά σχετικά με την πρωτιά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει… φόρα και σε αυτή θα ποντάρω στο στοίχημα μου για να μπει με το δεξί στο γκρουπ. Η Σοσιεδάδ έχει απουσίες, οι οποίες εκτιμώ πως θα παίξουν τον ρόλο τους. Πάμε στοίχημα με 1 & Under 4,5 γκολ σε απόδοση 2.10 (Novibet).

Europa League 2022 - Αποδόσεις

Λάτσιο – Φέγενορντ (22:00): Μια παρουσία καλύτερη από την περυσινή, όταν αποκλείστηκε στα πρώτα νοκ άουτ της διοργάνωσης από την Πόρτο, θέλει να έχει η Λάτσιο. Η πρώτη σεζόν του Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία κρίθηκε ικανοποιητική και φέτος στοχεύει στο κάτι παραπάνω. Πέρυσι, στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο «Ολίμπικο» δεν έχασε, αλλά είχε τρεις ισοπαλίες. Στη φετινή Serie A «έτρεξε» ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, πριν έρθει το Σάββατο (3/9) η πρώτη ήττα από τη Νάπολι.

Λάτσιο – Φέγενορντ (22:00): Η περυσινή φιναλίστ του Europa Conference League έδωσε 19 αγώνες στη διοργάνωση, γνωρίζοντας μόλις δύο ήττες, εκ των οποίων η μια ήταν στον τελικό από τη Ρόμα. Θέλει να διαγράψει μια αντίστοιχη πορεία σε μια πιο απαιτητική διοργάνωση με περισσότερες ποιοτικές ομάδες. Στη φετινή Eredivisie έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες, που τη φέρνουν στο -2 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Το Σάββατο (3/9) σε ένα ροκ ματς στην έδρα της Γκόου Αχεντ Ίγκλς νίκησε 4-3, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το 13’.

Ευρωμπάσκετ 2022: Όλοι οι αγώνες

Λάτσιο – Φέγενορντ (22:00): Κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία αντιμετώπισαν ο μπακ Χισάι και ο εξτρέμ Άντερσον δεν είναι ικανά για να τους κρατήσουν εκτός αγώνα. Από την άλλη, το ευχάριστο και για τους φιλοξενούμενους είναι ότι ταξίδεψαν στη Ρώμη με πλήρη αποστολή.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Είναι το ντέρμπι του ομίλου και από το αποτέλεσμα ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη. Οι δύο ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον όμιλο που συμπληρώνουν Στουρμ Γκρατς και Μίντιλαντ και κάθε τι άλλο, θα συνιστά έκπληξη. Στο στοίχημα μου, δεν θα ασχοληθώ με σημείο, αλλά θα προτιμήσω τα γκολ. Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, έχοντας ταυτόχρονα πολλά θέματα στην άμυνα. Πάμε στοίχημα με το BetBuilder Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 1.95 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης

Εσθονία-Ελλάδα, Eurobasket: Χωρίς κίνητρο αλλά με «έξυπνες» επιλογές

Εσθονία-Ελλάδα, Eurobasket: Χωρίς κίνητρο αλλά με «έξυπνες» επιλογές

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα στους ομίλους του Eurobasket 2022 με την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία και το Betmarket.gr αναλύει τον αγώνα, έχοντας εντοπίσει «έξυπνες» στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι.