Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Σεπτεμβρίου

Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Σεπτεμβρίου
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:27

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.30 μέχρι 4.10.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

Η Νάπολι έρχεται από το 4-1 κόντρα στη Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι που πιστοποίησε και στο υψηλότερο επίπεδο πως βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση. Ο Σπαλέτι έχει φτιάξει ένα νεανικό και ταλαντούχο σύνολο, που με βάση των πίνακα των xG είναι η πιο δημιουργική ομάδα της φετινής Ιταλικής Serie A. Η Σπέτσια δέχεται δύο ή περισσότερα γκολ στην τελευταία τετράδα παιχνιδιών της.

Νάπολι – Σπέτσια: 1 (1.30) / Σάββατο 16:00

Ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ

Στη Δανία, η Αάλμποργκ υποδέχεται την ουραγό Λίνγκμπι. Η γηπεδούχος έρχεται από μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Μίντιλαντ, δείχνοντας πως έχει αρχίσει να συνέρχεται μετά το κακό ξεκίνημα. «Παραδομένη» στη μοίρα της η Λίνγκμπι, με διαδοχικές ήττες και δίχως ίχνος αντίδρασης. Στα θετικά για τον άσο και η παράδοση.

Αάλμποργκ – Λίνγκμπι: 1 (1.99) / Κυριακή 15:00

ΤΟ VALUE ΟVER

Ο τρόπος που αγωνίζεται η Σεβίλλη δίνει αρκετούς χώρους στον αντίπαλο και παράλληλα η ίδια μπορεί και δημιουργεί ευκαιρίες. Μέχρι στιγμής είναι αρκετά άτυχη στα παιχνίδια της, καθώς δεν έχει βρει το απαραίτητο flow ενώ υπάρχει και η πίεση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Η Εσπανιόλ είναι ομάδα που προσαρμόζεται σε ρυθμούς και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες της. Υπάρχει αξία στο over2,5 που το βρίσκουμε πάνω από 2 μονάδες.

Εσπανιόλ – Σεβίλλη: over (2.30) / Σάββατο 17:15

ΤΟ FAIR OVER

Στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η ουραγός Κρίστιανσουντ (2 σερί νίκες) υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερένγκα (8-1-0). Η ανάγκη της γηπεδούχου για νίκη, σε συνδυασμό με τη συνήθειά της να ανοίγει τον ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια της (8/10 ήταν over) μας οδηγεί στο over. Η φιλοξενούμενη σκοράρει με ευκολία και ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της ουραγού.

Κρίστιανσουντ – Βαλερένγκα: over (1.63) / Κυριακή 19:00

ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Καρταγένα υποδέχεται την Αλμπαθέτε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο στην σεζόν, καθώς είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα με τρέχον σερί 3-1-0. Η Καρταγένα δεν μπορεί να βρει σταθερότητα (2-0-2), ενώ στις δύο πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της παρουσίασε ένα μέτριο πρόσωπο. Το απόλυτο έχει πετύχει εκτός έδρας η Αλμπαθέτε (2/2) και αξίζει την προσοχή μας. Το διπλό στο 3,40.

Καρταγένα – Αλμπαθέτε: 2 (3.60) / Σάββατο 19:30

ΤΟ ΛΑΤΙΝ

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Ιτουάνο φιλοξενεί την Τομπένσε, με τις δύο ομάδες να είναι νεοφώτιστες στην κατηγορία αλλά να εκπλήσσουν ευχάριστα. Βέβαια η φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα, δεν είναι τυχαίο ότι ηττήθηκαν και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους τους. Ομάδα έδρας η Ιτουάνο, καθώς δεν δίνει εύκολα δικαιώματα μπροστά στο κοινό της (3-3-0 τα έξι πιο πρόσφατα). Ο άσος του 1,80 έχει σημαντικό προβάδισμα.

Ιτουάνο – Τομπένσε: 1 (1.80) / Σαββατο 17:00

ΤΟ COMBO BET

Ίσως το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Bundesliga να είναι αυτό ανάμεσα στη Λειψία και τη Ντόρτμουντ. Ιδιαίτερο, αφενός γιατί μιλάμε για το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας, αφετέρου γιατί έχουμε αλλαγή προπονητή, με τον Μάρκο Ρόζε να αναλαμβάνει τα ηνία των «ταύρων», έχοντας προηγουμένως αποχωρήσει από το «Βεστφάλεν». Αμφότερες πετυχαίνουν γκολ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ηττήθηκαν με 4-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την προηγούμενη αγωνιστική, αυτό όμως ήταν περισσότερο εξαίρεση, ενώ η Ντόρτμουντ δεν δέχθηκε γκολ στα τρία προηγούμενα παιχνίδια σε Γερμανία και Champions League.

Το gg πιθανότατα θα έρθει. Το ζήτημα είναι το τελικό αποτέλεσμα και συνήθως όταν έχει προηγηθεί αντικατάσταση προπονητή, υπάρχει αντίδραση. Πόσω δε μάλλον όταν ο προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο, όσο κι αν έχει διαφοροποιηθεί η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Θα στηρίξουμε λοιπόν τον 1 με το g/g, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 4,10.

Λειψία – Ντόρτμουντ: 1 & goal/goal (4.10) / Σάββατο 16:30

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ

Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» στο Eurobasket. Η Τουρκία μπορεί να ταξίδεψε αρχικά στην Τιφλίδα και εν συνεχεία στην Κολωνία με όνειρο και προσδοκίες για μία καλή πορεία, η μέχρι τώρα εικόνα της όμως είναι αντιστρόφως ανάλογη των εντυπώσεων που είχαν δημιουργηθεί. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα Γεωργία στην παράταση και από την Ισπανία, γενικά όμως δεν ήταν τόσο καλή όσο περιμέναμε.

Παρόμοια είναι η εικόνα και της Γαλλίας, με άλλο επίπεδο αντιπάλων βέβαια στον όμιλο της, με τους «τρικολόρ» να ηττώνται από τη Γερμανία την 1η αγωνιστική, για να ακολουθήσουν οι δυσκολίες κόντρα σε Λιθουανία και Βοσνία Ερζεγοβίνη. Η καλή εμφάνιση της ομάδας του Βενσάν Κολέ πραγματοποιήθηκε κόντρα στη Σλοβενία, ακολουθώντας τον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, ασχέτως που στο τέλος ηττήθηκε.

Η Γαλλία είναι φαβορί, όμως στα κρίσιμα παιχνίδια η ικανότητα του Εργκίν Αταμάν (έχει αποδειχθεί με την Εφές Αναντολού την τελευταία τριετία) είναι εντυπωσιακή, γι’ αυτό και θα στηρίξουμε τον άσο με το χάντικαπ στο +6,5, το οποίο προσφέρεται στη Bwin σε απόδοση 2,15.

Τουρκία – Γαλλία: 1 +6.5 (2.15) / Σάββατο 13:00

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

Τουρκία – Γαλλία: 1 +6.5 (2.15) / Σάββατο 13:00

Νάπολι-Σπέτσια: 1 (1.30) / Σάββατο 16:00

Λειψία – Ντόρτμουντ: 1 & goal/goal (4.10) / Σάββατο 16:30

Ιτουάνο – Τομπένσε: 1 (1.80) / Σαββατο 17:00

Εσπανιόλ – Σεβίλλη: over (2.30) / Σάββατο 17:15

Καρταγένα – Αλμπαθέτε: 2 (3.60) / Σάββατο 19:30

Αάλμποργκ – Λίνγκμπι: 1 (1.99) / Κυριακή 15:00

Κρίστιανσουντ – Βαλερένγκα: over (1.63) / Κυριακή 19:00

Διαβάστε επίσης