Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σημεία της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου

Τα σημεία της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:21

Η αναβολή των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να περιόρισε το εύρος των σημείων της Κυριακής, αλλά προκύπτουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις επιλογών στα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ BUNDESLIGA
Από Ευρωπαϊκό παιχνίδι έρχεται η Φράιμπουργκ, η οποία φανέρωσε σημάδια κόπωσης, κάτι που θεωρούμε ότι θα επηρεάσει την απόδοσή της. Το ροτέισον είναι δεδομένο στους γηπεδούχους, την στιγμή που θα φιλοξενήσει μια ξεκούραστη, αναγεννημένη και με πολλές νέες ιδέες ομάδα (Γκλάντμπαχ). Κρατάμε αρκετά ζεστά το «διπλό» στο 3.55.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ SERIE A
Δεύτερο παιχνίδι στην σειρά που δεν καταφέρνει να σκοράρει η Σασσυόλο ενώ σήμερα θα κληθεί να αγωνιστεί δίχως δύο εκ των σημαντικότερων μεσοεπιθετικών της, Μπεράρντι και Ντεφρέλ. Η Ουντινέζε κέρδισε με το εκκωφαντικό 4-0 την Ρόμα, πέτυχε την 3η σερί νίκη της και έρχεται με φόρα σε μία έδρα που έχει την παράδοση με το μέρος της (δεν χάνει από το 2018: 2-3-0). Αξίζει το «διπλό» στο 2.60.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ LA LIGA
Ένα φαβορί προκύπτει από την Ισπανία, με το διπλό της Ρεάλ Σοσιεδάδ να αποτελεί ένα από τα καλά σημεία της αγωνιστικής στο 2,15. Η Χετάφε πραγματοποιεί τη μία κακή εμφάνιση πίσω από την άλλη και δίκαια βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ιμανόλ παίζει σταθερά καλά και εκτός έδρας μετρά δύο σερί τρίποντα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 εκτός έδρας και ξεκίνησε με το δεξί της Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ LIGUE 1
Τρεις επιλογές για παιχνίδι από τη Γαλλική Ligue 1. Η Αζαξιό με… ξύλο πάει να επιβιώσει στην κατηγορία. Η Νις ακόμη δεν έχει αυτοματισμούς και είναι άγαρμπη, κάτι που κάνει αρκετά πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι με ένταση και πολλά φάουλ. Στο 1.91 στο Over 21,5 φάουλ.
Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Ανζέ, καμία με παθητικό μικρότερο από 3 γκολ. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι δεν προκύπτει λόγος για φαβοριτισμό του άσου. Η Μονπελιέ με την ταχύτητα που έχει από τη μέση και μπροστά μπορεί να εκθέσει την ανασταλτική συμπεριφορά της γηπεδούχου. Δικαιολογημένες οι τιμές στο over 2,5 που παίζει στο 1.81.
Παραφωνία για τη Μονακό το 2-4 από την Τρουά, με δικαιολογία πως έπαιζε με δέκα. Στα υπόλοιπα τρία πρόσφατα, κράτησε στο Χ την Παρί και κέρδισε σε Νις και Ερυθρό Αστέρα με μηδέν παθητικό. Η Λυών μετά την πεντάρα στο… πτώμα της Ανζέ, έφαγε μεσοβδόμαδη «σφαλιάρα» στη Λοριάν χάνοντας με 3-1. Στην επιφάνεια ξανά η κουβέντα για τα συστήματα του Μποζ και τα πολλά θέματα αμυντικής συμπεριφοράς των Λυωνέ. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 2.55.
Betmarket Επιλογές:
ΓΑΛ1 - 16:00 - Ανζέ - Μονπελιέ - Over 2,5 (1,81)
ΙΤΑ1 - 16:00 - Σασουόλο - Ουντινέζε - 2 (2,60)
ΓΕΡ1 - 18:30 - Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ - 2 (3,55)
ΙΣΠ1 - 19:30 - Χετάφε - Σοσιεδάδ - 2 (2,15)

Διαβάστε επίσης