Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σβηστά στο 2.07

Σβηστά στο 2.07
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:24

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε Serie A.

Έμπολι – Ρόμα (21:45): Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική στο ‘Carlo Castelani’. Η Έμπολι ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Σπέτσια και ακολούθησαν τέσσερις σερί ισοπαλίες κόντρα σε Φιορεντίνα, Λέτσε, Βερόνα και Σαλερνιτάνα. Με τέσσερις βαθμούς είναι 16η και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα τρίποντο θα της δώσει αέρα και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, αφού στόχος για φέτος δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο πέραν της παραμονής. Ο Τονέλι είναι τραυματίας, οι Μπαλντάνζι, Ντέστρο, Εμπουέχι και Στούμπλιερ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν.

Αλμερία – Οσασούνα: Η ανάλυση του αγώνα

Ήττα – σοκ για τη Ρόμα στο Ούντινε, με το βαρύ 4-0 από την Ουντινέζε. Ένα γκολ είχε δεχθεί στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, τα έφαγε μαζεμένα στη ‘Dacia Arena’, όπου για πρώτη φορά επί Μουρίνιο παρουσίασε ένα τόσο ασόβαρο αγωνιστικό πρόσωπο. Με 10 βαθμούς είναι στην 7η θέση, σε ενδεχόμενο νίκης κόντρα στην Έμπολι μπορεί να ανέβει 4η. Θα παλέψει για ένα εισιτήριο στο Champions League, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό. Πηγαίνει στο ‘Carlo Castelani’ χωρίς τους Νταρμπό, Ελ Σααραουί, Κουμπούκα, Ζαλέβσκι και Τζανιόλο, αργεί πολύ η επάνοδος του Βαϊνάλντουμ.

Ευρωμπάσκετ 2022: Όλοι οι αγώνες

Έμπολι – Ρόμα (21:45): Αν μη τι άλλο, η Έμπολι το παλεύει. Έχει αλλάξει το αγωνιστικό της προφίλ και προσπαθεί να ρίξει περισσότερο βάρος ανασταλτικά. Δεν έχει ιδιαίτερη ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια, την βολεύει το παιχνίδι μιας επαφής και ζορίζεται τόσο στη δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα. Αμυντικά είναι σοβαρή, εντούτοις λείπουν οι προσωπικότητες που θα την καθιστούσαν και αξιόπιστη. Η Ρόμα έχει βελτιωθεί επί Μουρίνιο. Παίζει με περισσότερη πειθαρχία, έχει ένταση και ταχύτητα μεσοεπιθετικά, ενώ πλην του ματς στο Ούντινε έδειχνε και πολύ συμπαγής στα μετόπισθεν. Αρκετές οι λύσεις στα χέρια του προπονητή, επιτρέπουν το ελεγχόμενο ροτέισον με σχετική ασφάλεια.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Συμπαθής η Έμπολι για την προσπάθεια που κάνει, όμως η έλλειψη ποιότητας δεν μπορεί να αγνοηθεί. Και είναι εμπόδιο σε κάθε της απόπειρα να κερδίσει. Η Ρόμα θέλει να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα και το ‘χαστούκι’ της προηγούμενης αγωνιστικής μπορεί να την αφυπνίσει. Έχει τον πρώτο λόγο στο ματς η φιλοξενούμενη και θα πάμε στοίχημα με το combo 2 & under 4,5 γκολ στο 2.07 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης