Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Novileague F.C.: Ο πρώτος μεγάλος νικητής είναι γεγονός!

Novileague F.C.: Ο πρώτος μεγάλος νικητής είναι γεγονός!
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:04

Η Novileague First Class κάθε εβδομάδα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη

Οι δύο αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet έκρυβαν ένα μεγάλο τυχερό! Πιο συγκεκριμένα ο Ni****21 μάντεψε σωστά και τα 10 σημεία του Σαββάτου, βρίσκοντας τις εκπλήξεις του κουπονιού όπως η ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου. Εκτός αυτού, πρόβλεψε σωστά το τελικό σκορ στο Μαρσέιγ-Λιλ (2-1), κερδίζοντας το έπαθλο των 20.000€*!

Μάλιστα, θα μπορούσε να κάνει το απόλυτο για τις 40.000€*, ωστόσο ο Ισμαΐλι του χάλασε την πρόβλεψη του σκόρερ, καθώς άνοιξε το σκορ νωρίς στο 12ο λεπτό. Ο μεγάλος νικητής είχε επιλέξει τον φορμαρισμένο Λουίς Σουάρες.

Η Novileague F.C. που ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου, έχει μοιράσει έως τώρα περισσότερες από 75.000€ σε χρηματικά έπαθλα*, ενώ κάθε εβδομάδα χαρίζει ένα ταξίδι για μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι στον κορυφαίο των σωστών προβλέψεων.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται με την καθιερωμένη μεσοβδόμαδη αγωνιστική, βασισμένη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η δεύτερη στροφή σε ChampionsLeagueκαι EuropaLeagueκρύβει ιδιαίτερες και αμφίρροπες μονομαχίες, με εκείνη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φράιμπουργκ να συγκεντρώνει τα περισσότερα εγχώρια βλέμματα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος, είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της εκάστοτε ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν το ακριβές σκορ και τον πρώτο σκόρερ στα Extra Match το ποσό ανεβαίνει έως τις 40.000€*!

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague

Τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Novileague FC είναι τα εξής (13-15/09): Λίβερπουλ-Άγιαξ, Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα, Ρέιντζερς-Νάπολι, Μαρσέιγ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Γιουβέντους-Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία, Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ, Κοπεγχάγη-Σεβίλλη, Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ, Άρσεναλ-Αϊντχόφεν

Extra Match Ακριβές Σκορ και Πρώτος Σκόρερ (15/09):Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διαβάστε επίσης