Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγα γκολ, 4 αουτσάιντερ

Λίγα γκολ, 4 αουτσάιντερ
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:46

Ακόμη μία Ευρωπαϊκή βραδιά η σημερινή, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνουν σειρά το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση από το προηγούμενο διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τα λίγα γκολ. Πάντα συγκριτικά με τα αναμενόμενα, καθώς τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο ομίλων είχαμε γεμάτα ματς, για αυτό και οι αποδόσεις στα over ήταν τόσο χαμηλές.

Χθες και προχθές είδαμε εννέα παιχνίδια να μένουν στο under 2,5, ενώ μόλις τρία είχαν από τέσσερα γκολ και πάνω. Δεν ξέρω αν θα δούμε γενικά μια στροφή σε λιγότερα τέρματα, όσο πυκνώνουν τα παιχνίδια πηγαίνοντας προς το Μουντιάλ.

Για την ώρα απλά το καταγράφω και… σβήνω οτιδήποτε στο γκολ από το σημερινό πρόγραμμα. Πιο «ζεστά» από όλα, έβλεπα το Στεάουα-Αντερλεχτ. Ομάδες με εμφανή αμυντικά θέματα και εύθραυστη ψυχολογία, μπορεί να κάνουν λάθη που θα οδηγήσουν τον αντίπαλο σε γκολ. Πληρώνει ψηλά το over 2,5 τέρματα στο παιχνίδι.

Πάω στα αουτσάιντερ, όπου συνολικά έχω μια τετράδα. ΑΕΚ Λάρνακας, Φενερμπαχτσέ, Ντίνπρο και Πιουνίκ. Θα μπορούσα να κάνω και το πρώτο Γιανκί της σεζόν, προτιμώ όμως να κρατήσω χαμηλά τη μίζα, ξεχωρίζοντας 2 σε μονά.

Για παράδειγμα, το… όνειρο να βγουν και τα τέσσερα αουτσάιντερ, πληρώνει απόδοση μεγαλύτερη από 300 σε τέσσερις στοιχηματικές εταιρίες!

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η κατάσταση με τις Ουκρανικές ομάδες είναι σαφώς περίεργη. Όταν μια χώρα βρίσκεται σε πόλεμο, σίγουρα είναι άθλος μόνο και μόνο που ο αθλητισμός παραμένει ζωντανός. Η Ντιναμό Κιέβου δεν δίνει τα παιχνίδια πρωταθλήματος στο Κίεβο, έτσι αναγκάζεται να ταξιδεύει συνεχώς. Από την Τουρκία για το απαιτητικό ματς κόντρα στη Φενέρ, στο Λβιβ για αγώνα πρωταθλήματος και τώρα στην Πολωνία, όπου θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Εχουν και απουσίες οι Ουκρανοί, με τη φιλοξενούμενη να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Σε επτά ευρωπαϊκά έχει μόλις μια ήττα, αυτή της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Ρεν, σε ματς πάντως που έκανε καλή εμφάνιση. Το διπλό στο 4.75.

ΡΕΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ρεν-Φενέρ, νομίζω πως το σετ κάπου υπερβάλει. Ο Ζόρζε Ζεσούς είναι ένας ικανότατος προπονητής και μπορεί ακόμη η τουρκική ομάδα να μην εντυπωσιάζει στο παιχνίδι της, αλλά την περιμένω να κάνει καλή σεζόν. Το ρόστερ της έχει ποιότητα, στην πρεμιέρα έδειξε πως μπορεί να γίνει και αποτελεσματική κερδίζοντας την Ντιναμό Κιέβου. Η Ρεν ναι μεν έκανε δύο σερί νίκες και σαν να πάει να βρει πατήματα, αλλά παραμένει μια ομάδα με τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά και φοβερά κενά μεσοαμυντικά. Ένα ρόστερ δομημένο προβληματικά, χωρίς σήμερα και τον καλύτερο αμυντικό χαφ, Σανταμαρία. Διπλό που φτάνει στο 4.80.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΝΤΝΙΠΡΟ

Επιστρέφοντας στις Κυπριακές ομάδες, όπως πιστεύω πως αδικείται η ΑΕΚ στο ματς με την Ντιναμό, θαρρώ πως πριμοδοτείτε αρκετά ο Απόλλωνας στο ματς με την Ντνίπρο. Όπως και στην άλλη Κυπριο-Ουκρανική μάχη περίμενα το σετ κάπως πιο μοιρασμένο. Φτάνει στο 4.00 το διπλό, για μια ομάδα που επίσης θα έχει την κούραση των ταξιδιών, όπως η Ντιναμό, αλλά έχει δείξει πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα για να λογίζεται ως τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και εδώ το λάθος είναι… ανάποδο με το Ντιναμό-ΑΕΚ Λάρνακας.

ΠΙΟΥΝΙΚ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

Τελευταία στάση, Αρμενία, Πιουνίκ-Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δεν μπορώ να συμφωνήσω πως η Σλόβαν είναι τόσο καλύτερη ποιοτικά. Την είδα στα προκριματικά με τον Ολυμπιακό και δεν με εντυπωσίασε. Οι γηπεδούχοι ήδη με έχουν πληρώσει φέτος με το διπλό στο Λουξεμβούργο, επί της Ντούντελανζ. Ναι μεν δεν έχουν το τρομερό υλικό, αλλά βγάζουν οργάνωση, σωστή τακτική συμπεριφορά ενώ θα έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Betmarket Επιλογές:

Μονά

UEL–22:00 – Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ Λάρνακας 2 (4.75)

UEL–22:00 – Ρεν-Φενέρμπαχτσέ 2 (4.80)

Διαβάστε επίσης