Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίνονται οι φιναλίστ

Κρίνονται οι φιναλίστ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:45

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Eurobasket 2022.

Πολωνία – Γαλλία (18:15): Αν μας έλεγε κανείς πως στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2022, το μοναδικό μεγάλο φαβορί που είναι ακόμα… όρθιο θα ήταν η Γαλλία, σίγουρα θα τον λέγαμε τρελό. Παρόλα αυτά, η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη και οι Τρικολόρ έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην κορυφή, για πρώτη φορά μετά το 2013. Θα τα καταφέρουν; Θα το δείξει η ιστορία. Βέβαια, για να φτάσει εκεί, πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικότατης Πολωνίας!

Η Πόλσκα πέταξε εκτός της Σλοβενία και η αλήθεια είναι πως από τις τέσσερεις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά, έχει το λιγότερο άγχος από όλες. Είναι όμως αυτό αρκετό;

Ας δούμε όμως τις δύο ομάδες. Για την Πολωνία τα έχουμε ξαναπεί. Ομάδα που τρέχει, σουτάρει πολύ και γενικά πηγαίνει τα ματς σε πολλές κατοχές. Από την άλλη οι Γάλλου έχουν το ταλέντο και την ποιότητα για να το κάνουν αυτό, όμως εξαρτώνται από τον Ερτέλ, ο οποίος είναι κάπως… απρόβλεπτος. Σίγουρα πάντως οι ποιότητά τους είναι δεδομένη, όπως και το γεγονός ότι η παρουσία του Γκομπέρ θα αναγκάσει τους Πολωνούς να σουτάρουν ακόμα περισσότερο από μακριά, καθώς κοντά στο καλάθι… υπάρχει ο γίγαντας.

Η λογική λοιπόν, αλλά και συνολικά το μπάσκετ που έχουμε δει στο Ευρωμπάσκετ 2022 μας ωθούν στο υψηλό σκορ. Κάπως έτσι θα κινηθούμε και στοιχηματικά.

Πολωνία – Γαλλία: Η ανάλυση του ημιτελικού του Ευρωμπάσκετ

Πάμε στοίχημα λοιπόν και ξεκινάμε με τη νίκη της Γαλλίας. Στο Pamestoixima το απλό διπλό δίνει απόδοση 1.28, οπότε δεν θα σταθούμε μόνο εκεί. Θα πάμε λοιπόν σε μια επιλογή της νίκης της Γαλλίας, σε συνδυασμό με το Over 159,5 πόντοι, το οποίο, πάντα στο Pamestoixima, μας δίνει την εξαιρετική απόδοση του 2.37.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Πολωνία – Γαλλία (18:15): Τέλος, πάμε στα ειδικά και στην επιλογή του Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος παίρνει σχεδόν όλα τα πικ εν ρολ της Γαλλίας, ενώ δεν διστάζει να πάρει και το αγαπημένο του σουτάκι από μέση απόσταση αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι. Εξάλλου η ποιότητα των Γάλλων στους ψηλούς (Γκομπέρ, Φαλ, Πουαριέ) θα αναγκάσει τους Πολωνούς κατά πάσα πιθανότητα να ρισκάρουν αυτό, αντί να του δώσουν τη δυνατότητα να περάσει τη μπάλα μέσα. Το Line στους πόντους του είναι στους 10,5 και το Over του στο Pamestoixima δίνει απόδοση 1.83. Αυτή λοιπόν θα είναι και η επιλογή με την οποία θα κλείσουμε.

Γερμανία - Ισπανία: Η ανάλυση του ημιτελικού του Ευρωμπάσκετ

Γερμανία – Ισπανία (21:30): Ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό έχει φτάσει το Ευρωμπάσκετ 2022. Οι εκπλήξεις πολλές, όμως οι ομάδες που έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ δικαίως είναι στο συγκεκριμένο σημείο. Δύο από αυτές, λοιπόν, είναι η Γερμανία με την Ισπανία. Πριν ξεκινήσει το τουρνουά, αμφότερες δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα των φαβορί. Ωστόσο, επειδή το μπάσκετ είναι πολύ δίκαιο, βάσει της εικόνας τους αξίζουν και με το παραπάνω την παρουσία τους στην τετράδα. Από τη μία, η οικοδέσποινα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Εντούτοις, αυτά δεν τη… λύγισαν και με σημαντικό «όπλο» τον παράγοντα έδρα διεκδικεί ένα εισιτήριο για τον τελικό. Από την άλλη, η Ισπανία είναι σε μία διαδικασία restart. Με πολύ έντονο νεανικό στοιχείο στο ρόστερ, αλλά η πορεία της ομάδας του Σκαριόλο ήταν εξαιρετική.

Eurobasket Νικητής – Αποδόσεις: Φαβορί η Γαλλία, πάνω από 4.00 η Ισπανία

Γερμανία – Ισπανία (21:30): Στην προημιτελική φάση και οι δύο ήταν άκρως εντυπωσιακές. Αρχικά, η Γερμανία αντιμετώπισε την Ελλάδα. Με τους ρυθμούς της να είχαν χτυπήσει… κόκκινο η οικοδέσποινα δεν άφησε πολλά περιθώρια στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη. Με εντυπωσιακό μπάσκετ ανά διαστήματα, τα «πάντσερ» έκαναν φύλλο και… φτερό την ελληνική άμυνα και έτσι πήραν τη νίκη με το εμφατικό 107-96. Στον αντίποδα, η Ισπανία έδωσε μία δυνατή «μάχη» με τη Φινλανδία. Το παιχνίδι αρχικά «στράβωσε», αφού η «φούρια ρόχα» ήταν ακόμη και στο -15. Ωστόσο, η εμπειρία του Ρούντι Φερνάντεθ που άλλαξε τον ρυθμό και ο καθοριστικός Λορέντζο Μπράουν, υπέγραψαν το ροζ φύλλο με σκορ 100-90. Από ‘κει και πέρα, απώλειες δεν έχουν οι δύο ομάδες, οπότε θα είναι πλήρεις.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ένα ματς τους χωρίζει από την εξασφάλιση του μεταλλίου και τη διεκδίκηση της κούπας. Η γενική τους εικόνα στη διοργάνωση είναι εξαιρετική και γι’ αυτό περιμένουμε μία πολύ δυνατή «μάχη». Πάμε στοίχημα με «διπλό» την Ισπανία με +4,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,87 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης

Δύο «πεντάρια» πλαισιωμένα από γκολ

Δύο «πεντάρια» πλαισιωμένα από γκολ

Μπαίνουμε σε ένα περίεργο Σ/Κ, όπου είμαστε μετά από ευρωπαϊκά ματς και πριν από διακοπή για εθνικές ομάδες. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει, σημεία αρκετά υπάρχουν είτε στη Γερμανία, είτε στην Αυστρία.

Λίγα γκολ, 4 αουτσάιντερ

Λίγα γκολ, 4 αουτσάιντερ

Ακόμη μία Ευρωπαϊκή βραδιά η σημερινή, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνουν σειρά το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ.