Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Mε την παράδοση στην Α’ Γαλλίας

Στοίχημα: Mε την παράδοση στην Α’ Γαλλίας
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:35

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα για άλλο ένα Σάββατο (17/09), με αγώνες για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα. Δράση υπάρχει και στην ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας, από όπου προκύπτει προγνωστικό με αξία σήμερα, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Μονπελιέ - Στρασβούργο. Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας με ευρεία γκάμα αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις στη fonbet. Οι λεπτομέρειες για την επιλογή μας ακολουθούν.

Δύο συνεχόμενες ήττες μετράει πλέον η Μονπελιέ, καθώς μετά το 3-2 εντός έρας από τη Λιλ ήρθε αυτή από την Ανζε εκτός (2-1). Πλέον, έχει απολογισμό 3-0-4 και είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί πως είναι από τις παραγωγικές ομάδες της κατηγορίας φέτος, σε εφτά ματς της έχουν μπει 31 τέρματα (17-14).

Δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη φέτος στο πρωτάθλημα το Στρασβούργο. Την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησε ισοπαλία στην Κλερμόν εντός με 0-0, ένα αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους.Έχει φτάσει τις τρεις σερί ισοπαλίες, έχει ρεκόρ 0-5-2 και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη. Η παράδοση ευνοεί τη Μονπελιέ, καθώς δεν έχει χάσει στα οχτώ πρόσφατα ματς της κόντρα στο Στρασβούργο (4-4-0).

Δείτε την πρόταση για το Μονπελιέ - Στρασβούργο καθώς και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Διαβάστε επίσης

Δύο «πεντάρια» πλαισιωμένα από γκολ

Δύο «πεντάρια» πλαισιωμένα από γκολ

Μπαίνουμε σε ένα περίεργο Σ/Κ, όπου είμαστε μετά από ευρωπαϊκά ματς και πριν από διακοπή για εθνικές ομάδες. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει, σημεία αρκετά υπάρχουν είτε στη Γερμανία, είτε στην Αυστρία.