Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριακάτικη δυάδα τετραπλασιασμού

Κυριακάτικη δυάδα τετραπλασιασμού
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:27

Nations League ημέρα 4η και 1η από τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα. Οπου δεύτερη, βάλτε και τη σημείωση πως είναι τελευταία. Η διοργάνωση οδεύει στο φινάλε και όπου δεν έχουν κριθεί ακόμη, θα κριθούν αυτές τις ημέρες τα εισιτήρια ανόδου-υποβιβασμού.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Από τα ματς του Α’ ομίλου, δεν συμφωνώ πως είναι τόσο φαβορί το Over 2,5 γκολ στο Βέλγιο-Ολλανδία. Εγραψα και μεσοβδόμαδα πως περιμένω περισσότερο βάρος στην άμυνα από τον Φαν Γκάαλ.

Οι Ουαλοί πέφτουν στην β’ κατηγορία, αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Πιο λογική είναι η θέση τους εκεί, υπέρβαση ήταν το 1ο γκρουπ. Για τους ίδιους αυτό που μετρά είναι το Μουντιάλ που ακολουθεί. Είναι ευκαιρία για διπλό της Πολωνίας, αλλά χαμηλό το 2.80.

Στο Γκρουπ C, Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν έρχονται από τεράστιες νίκες αλλά και υπερπροσπάθεια. Πιθανή κούραση με οδηγεί στο να αφήσω το πολύ υψηλό Over στο μεταξύ τους.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Παιχνίδι που συζητήσαμε αρκετά μεσοβδόμαδα εκείνο το Καζακστάν-Λευκορωσία. Με εκτενή αναφορά στα κόρνερ της Λευκορωσίας και το γεγονός πως κερδίζει αρκετά ανά αγώνα. Πήρε άλλα 7 τότε, σε ματς που συνολικά είχε 12.

Σήμερα πηγαίνει στη Σλοβακία. Η γηπεδούχος δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ούσα με καινούριο προπονητή εδώ και λίγες εβδομάδες, θα το δει σοβαρά ψάχνοντας αποτέλεσμα ψυχολογίας. Ειδικά μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν. Ακόμη και σε ενδεχόμενο που σκοράρει νωρίς, δεν περιμένω να οπισθοχωρήσει. Κάτι που βοηθά στο να δούμε κερδισμένα κόρνερ και από την ίδια. Να ξεπεράσουμε τα 9 στο ματς, σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Η Λιθουανία είναι από τις απογοητεύσεις του τουρνουά. Δεν κέρδισε ούτε στην έδρα της τα Νησιά Φερόε σε ματς που όλες κι όλες έκανε 6 τελικές προσπάθειες. Ουραγός, έχει ήδη υποβιβαστεί και πηγαίνει για το τυπικό του θέματος στο Λουξεμβούργο. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και θα ψάξουν να κλείσουν με νίκη τη διοργάνωση. Ο άσος είναι σχετικά χαμηλά, αλλά το Over 1,5 γκολ για το Λουξεμβούργο στο 1.90 δεν είναι διόλου άσχημο. Δύο έβαλε μέσα στη Λιθουανία στο πρώτο μεταξύ τους, ενώ πέντε φορές έχει σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα

UNL– 24/9–19:00 – Σλοβακία-Λευκορωσία Οver 9,5 κόρνερ (2.07)

UNL– 24/9–21:45 – Λουξεμβούργο-Λιθουανία Οver 1,5 Λουξεμβούργο(1.85)

Δυάδα απόδοσης 3.83

Διαβάστε επίσης