Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ποντάρισμα στις έδρες

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ποντάρισμα στις έδρες
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 12:14

Δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα απόψε, εκεί όπου το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο “classico” ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και στη μάχη μεταξύ Μονακό και Εφές Αναντολού.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.
Ας δούμε όμως τα δύο ματς αναλυτικότερα.

Μονακό – Εφές Αναντολού (20:00)

Παιχνίδι με ομάδες που έχουν κοινή “ταυτότητα” εντός παρκέ. Αμφότερες θα παίξουν σε υψηλούς ρυθμούς, θα κυνηγήσουν τους αιφνιδιασμούς και οι προπονητές θα δώσουν ελευθερίες στους παίκτες τους. Η μεν Μονακό κέρδισε τις εντυπώσεις στην έναρξη της Euroleague, όταν και επικράτησε με σχετική άνεση της Βίρτους Μπολόνια. Η δε Εφές μπορεί να μην έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, πάντα όμως παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Ερυθρός Αστέρας με τον οποίο έπαιξε, ήθελε περισσότερο να “χαλάσει” το παιχνίδι των Τούρκων. Και το πέτυχε. Οι δις πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δείξει ότι είναι ομάδα που σκοράρει και θα τους ευνοήσει ο τρόπος που παίζει η γηπεδούχος.

Στο παιχνίδι του Πριγκιπάτου δεν θα δούμε, όμως, στοιχεία που να έχουν σχέση με την “καταστροφή”. Αντίθετα, αναμένεται να δούμε υψηλό ρυθμό. Η Μονακό αρέσει. Και όσο η Εφές δεν έχει τον Λάρκιν στο παρκέ, θα ξεκινά με μειονέκτημα. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, ακριβώς λόγω της συγκεκριμένης απουσίας, αλλά και της εικόνας τους με τη Βίρτους. Ο άσος παίζεται στο 1,84.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Ίσως το παιχνίδι που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτή τη 2η αγωνιστική της Euroleague. Οι Καταλανοί δεν έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι μόνο η δίκαιη ήττα από τον Ολυμπιακό στην έναρξη της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί και η απώλεια του Supercoppa από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από λίγες εβδομάδες. Μία Ρεάλ Μαδρίτης που κι αυτή με τη σειρά της δεν έχει δείξει το κανονικό της πρόσωπο. Οι “μερένχες” αντιμετώπισαν δυσκολίες κόντρα στη Μάλαγα για την ACB.

Υπάρχει το εξής δεδομένο: η Μπαρτσελόνα χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθούν πλήρως οι Σατοράνσκι, Κάλινιτς, Βέσελι. Τότε θα δούμε το κανονικό πρόσωπο των “μπλαουγκράνα”. Κανονικά, λοιπόν, μπαίνουν ως αουτσάιντερ στον αγώνα με τη Ρεάλ. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή μιλάμε για classico και έχουν προηγηθεί δύο ήττες, η Μπαρτσελόνα έχει το “πρέπει” στις πλάτες της. Δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας στη Euroleague θα πονέσει πολύ. Γι’ αυτό και το “πρέπει” είναι πιο έντονο από ποτέ για τους γηπεδούχους. Ο άσος με το χάντικαπ στο -1,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,88.

Betmarket Επιλογές Ευρωλίγκα:

ΕΥΡΛ - 20:00 - Μονακό - Εφές Αναντολού - 1 (1,84)
ΕΥΡΛ - 21:30 - Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης - 1 (-1,5 χάντικαπ) (1,88)

Διαβάστε επίσης