Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Τσάμπιονς Λιγκ δυάδα τετραπλασιασμού

Στοίχημα: Τσάμπιονς Λιγκ δυάδα τετραπλασιασμού
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 14:29

Επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από κενό μιας εβδομάδας με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Η 5η αγωνιστική των ομίλων είναι παραδοσιακά η πιο κρίσιμη, εκεί όπου συνήθως «ξεκαθαρίζουν» οι στόχοι των ομάδων ενώ παίρνει «φωτιά» και το Live Betting.

Τόσο άνετο 5/5 όσο αυτό της Κυριακής, δεν νομίζω να έχω κάνει ξανά! Ούτε, βέβαια, θυμάμαι να έχω μιλήσει τόσο έντονα για value bet σημείο του 1.70. Όπως έκανα στις αναλύσεις της αγωνιστικής της Γαλλίας την περασμένη Παρασκευή, όπου επίσης έγινε απόλυτο με 3/3, για το Λιλ-Μονακό.

Και στην πράξη είδαμε μια ματσάρα, με over 2,5 από ημίχρονο, επτά γκολ συνολικά και 13 τελικές στο τέρμα. Μια αγορά που συνεχίζει να χαρίζει value bet, τα οποία μετατρέπονται σε μεγάλα ταμεία. Σαν το Βίλα-Μπρέντφορντ, που το line οι στοιχηματικές το έβγαλαν στις 8 τελικές και επιβεβαιώθηκε από ημίχρονο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.
Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτης

Σήμερα δεν μπορώ να μιλήσω εύκολα για value bets στην προτελευταία στροφή του Τσάμπιονς Λιγκ. Μένοντας στις τελικές στην εστία, νομίζω εκεί που υπάρχει λαθάκι είναι στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μίλαν.

Οι Μιλανέζοι έρχονται μεν από δύο νίκες εντός συνόρων, αλλά σε καμία από τις δύο δεν κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από τελικές. Δέχτηκαν 6 από τη Μόντσα και πιο πριν 5 από τη Βερόνα. Στο 3-1 του πρώτου γύρου είχαμε 10 τελικές στο μεταξύ τους, τώρα οι Κροάτες θα τα παίξουν όλα για την πρόκριση και το παιχνίδι μπορεί να έχει καλό ρυθμό.

Σε δυάδα θα πάει η επιλογή, με το ασιατικό Over 3 στο Σέλτικ-Σαχτάρ. Οι Σκωτσέζοι συνήθως δίνουν ρυθμό στα εντός έδρας τους. Ακόμη και στην ήττα από τη Λειψία είχαν υψηλά νούμερα στα xGoals, που σημαίνει πως άξιζαν να σκοράρουν. Με βάση και τις καλές εμφανίσεις που έκαναν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ίσως και να αδικούνται από τον μόνο έναν βαθμό στον όμιλο. Στα ματς της Σαχτάρ μέχρι τώρα στον όμιλο έχουμε κατά μέσο όρο 3 τέρματα, που σημαίνει πως επίσης μπορεί να προσφέρει στο σκοράρισμα.

Aπό το υπόλοιπο πρόγραμμα, νομίζω είναι τσιμπημένο το 2.80 της Ρεάλ Μαδρίτης στη Λειψία. Ναι μεν έχουν προκριθεί οι Ισπανοί, αλλά δεν θα καθίσουν και να χάσουν. Και το εντός με τη Χιρόνα που ακολουθεί δεν είναι ματς που μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο rotation από πλευράς Αντσελότι.

Πιθανό over 2,5 γκολ και το Μπενφίκα-Γιουβέντους, αναλογιζόμενος πως η Γιούβε δεν έχει περιθώριο να το πάει υπομονετικά, αν θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες για τη 2η θέση.
Betmarket Επιλογές Τσάμπιονς Λιγκ:

Δυάδα στη Fonbet

CHL – 24/10 – 22:00 – Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν Over 8,5 σουτ στο στόχο (1.92)

CHL – 24/10 – 22:00 – Σέλτικ – Σαχτάρ Ντόνετσκ Οver 3 (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3.84 ποντάρισμα 9,39 μονάδων

Διαβάστε επίσης