Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μουντιάλ 2022, 3ος & 4ος όμιλος: Προγνωστικά και μακροχρόνια στοιχήματα

Μουντιάλ 2022, 3ος & 4ος όμιλος: Προγνωστικά και μακροχρόνια στοιχήματα
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 11:46

Το Betmarket.gr σας παρουσιάζει τους στόχους των ομάδων που απαρτίζουν τον 3ο και 4ο όμιλο του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ και τι στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ 2022 που σας ενδιαφέρουν με μακροχρόνια στοιχήματα για τους ομίλους και τον νικητή της διοργάνωσης, ειδικά στοιχήματα παικτών αλλά και καθημερινές προτάσεις και αναλύσεις για τους αγώνες.

3ος όμιλος: Αργεντινή, Μεξικό, Πολωνία, Σαουδική Αραβία

Αργεντινή

Στόχοι/Εκτίμηση: Τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση του τροπαίου (@7,00). Ο δρόμος όμως δεν είναι καθόλου εύκολος καθώς διασταυρώνεται με τον 4ο όμιλο. Εκεί τα φαβορί για πρόκριση είναι Γαλλία και Δανία. Όταν όμως ο στόχος είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ τότε ο δρόμος πάντα θα είναι δύσκολος. Εκτίμηση μας είναι ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Το κλίμα στα αποδυτήρια, το οποίο μάθαμε από ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά και η ποιότητα που βγάζει δείχνουν ότι μπορεί να φτάσει μακριά αυτή η ομάδα.

Μεξικό

Στόχοι/Εκτίμηση: Το να περάσει στην φάση των «16» είναι ο πρώτος στόχος. Όλοι στην ομάδα θέλουν κάτι παραπάνω, το ίδιο και ο κόσμος. Στον πρώτο στόχο είμαστε σύμφωνοι. Μετά είναι δύσκολα τα πράγματα καθώς αν περάσει θα πέσει κατά πάσα πιθανότητα πάνω σε Γαλλία ή Δανία. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Πολωνία

Στόχοι/Εκτίμηση: Στόχος τους να καθυστερήσουν να επιστρέψουν στην Πολωνία. «Αστειευόμενοι είπαμε ότι προορίζουμε να χάσουμε την μέρα των Μεταλλωρύχων (4 Δεκεμβρίου) και την μέρα του Αγίου Νικολάου (6 Δεκεμβρίου) και να είμαστε ακόμη στο Κατάρ». Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να περάσουν από τον όμιλο. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και όλη η μάχη θα δοθεί μάλλον με το Μεξικό.

Σαουδική Αραβία

Στόχοι/Εκτίμηση: Μόνο και μόνο που είναι στο Μουντιάλ είναι αρκετό. Συνηθίζει να φτάνει στα τελικά και να μένει απλά στην φάση των ομίλων. Κάτι τέτοιο περιμένουμε και εμείς.

Betmarket Προγνωστικά Μουντιάλ 2022, 3ος όμιλος

Να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά (2,50) είναι κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δύσκολο το πέρασμα στην φάση των «16» αλλά έχει την ομάδα να κερδίσει τους πάντες. Όποιος θέλει να το πάει μέχρι τέλους, τότε ο συνδυασμός της κατάκτησης του Μουντιάλ από την Αργεντινή με τον Μέσι ως πρώτο σκόρερ, πληρώνει 31,00.

Έχει το ρόστερ και τον κόσμο (40000 υπολογίζεται να είναι μαζί τους) για να περάσει από τον όμιλο. Το να το καταφέρει αυτό μαζί με την Αργεντινή είναι κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 2,30.

Αν παρουσιάσει τις αστάθειες που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια της τότε σε αυτό το Μουντιάλ είναι πολύ πιθανό να δούμε την Πολωνία να παίρνει την 3η θέση του ομίλου. Στα 2,60 η συγκεκριμένη επιλογή.

Θεωρούμε δύσκολο να κερδίσει κάτι σε αυτό τον όμιλο η Σαουδική Αραβία. Απέναντι σε Αργεντινή, Μεξικό και Πολωνία θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Ακόμη και το να πάρει ένα βαθμό θα είναι δύσκολο. Επιλογή μας να είναι η ομάδα με 0 βαθμούς στον όμιλο σε απόδοση 3,20.

Betmarket Επιλογές Μουντιάλ 2022, 3ος όμιλος:

Αργεντινή, να φτάσει στα προημιτελικά @2.50

Πολωνία, 3η θέση στον όμιλο @2.60

Αργεντινή και Μεξικό, πρόκριση από τον όμιλο @2.30

Να υπάρχει ομάδα με 0 βαθμούς στον όμιλο @3.20

4ος όμιλος: Γαλλία, Δανία, Αυστραλία, Τυνησία

Γαλλία

Στόχοι/εκτίμηση: Θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2018. Ο 4ος όμιλος δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την πρόκριση και μετά πιθανότατα θα βρεθεί στον δρόμο της το Μεξικό ή η Πολωνία. Από εκεί και πέρα θα κριθούν όλα. Το ρόστερ είναι πολύ δυνατό και ειδικά στην επίθεση, οπότε όσο η άμυνα κρατάει θα ελπίζει. Είναι δίκαια μέσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και θέλει να κάνει το back to back. Όσον αφορά τα μακροχρόνια στοιχήματα, η επιλογή να φτάσει μέχρι τον τελικό είναι σε απόδοση 4.00, ενώ η επιλογή να κατακτήσει το Μουντιάλ 2022, σε απόδοση 8.00.

Δανία

Στόχοι/εκτίμηση: Έχει κάνει εξαιρετικές πορείες στις τελευταίες διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τα ημιτελικά του EURO 2020. Πλέον η πρόκριση από τους ομίλους δεν της φτάνει και θέλει περισσότερα. Η Δανία σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι η επικρατέστερη για να καταλάβει την δεύτερη θέση. Αυτό γιατί δύσκολα θα κερδίσει τους Γάλλους, οι οποίοι δείχνουν να διαθέτουν καλύτερο σύνολο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό και βγει δεύτερη, τότε πιθανότατα θα πέσει πάνω σε ένα από τα φαβορί (Αργεντινή) και μάλλον το ταξίδι των Δανών θα τελειώσει εκεί. Η επιλογή να αποκλειστεί στην φάση των 16 είναι σε απόδοση 3.25.

Αυστραλία

Στόχοι/εκτίμηση: Στα τρία τελευταία Μουντιάλ που συμμετείχε αποκλείστηκε στου ομίλους. Έχει χτίσει κακή παράδοση και έπεσε σε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο. Εδώ περισσότερο θα προσπαθήσει να χτυπήσει την τρίτη θέση, κυρίως για λόγους γοήτρου. Η επιλογή να βγει τρίτη είναι σε απόδοση 2.45. Επιπλέον, δείχνει πως μπορεί να βγει νικήτρια στο ματς με την Τυνησία, το οποίο είναι τη δεύτερη αγωνιστική και πιθανότατα θα είναι η μοναδική της νίκη. Γαλλία και Δανία είναι πολύ ανώτερες, οπότε το να ολοκληρώσει τον 4ος όμιλο με 3 βαθμούς, προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

Τυνησία

Στόχοι/εκτίμηση: Πολύ δύσκολο το έργο της, μιας και σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι ο αδύναμος κρίκος. Ο 4ος όμιλος διαθέτει πολύ δυνατές ομάδες και η μόνη που θα μπορούσε να απειλήσει είναι η Αυστραλία. Η επιλογή να προκριθεί από τον όμιλο μοιάζει πολύ δύσκολη. Λίγες οι πιθανότητες να καταφέρει έστω μία νίκη, καθώς η επιθετικής της λειτουργία είναι αρκετά κατώτερη από τον άλλων ομάδων.

Betmarket Προγνωστικά Μουντιάλ 2022, 4ος όμιλος:

Ο Μπενζεμά είναι σε κορυφαία κατάσταση και στο τελευταίο του Μουντιάλ θέλει να διαπρέψει. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι βασικός στην ενδεκάδα και η εκτελεστική του ικανότητα είναι γνωστή. Η επιλογή να σκοράρει over 3.5 γκολ στην διοργάνωση σε απόδοση 2.50 μοιάζει αξιόλογη.

Η Δανία διαθέτει μία πραγματικά καλή άμυνα. Υπάρχει σταθερότητα, χημεία και ένα πλάνο το οποίο δύσκολα επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις. Στον όμιλο δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια δυνατή επίθεση, εκτός από αυτή της Γαλλίας. Στο Nations League είχε δύο νίκες κόντρα στην Γαλλία, με μόλις 1 γκολ παθητικό. Η επιλογή να έχουν τα λιγότερα γκολ στον όμιλο είναι σε απόδοση 2.60.

Η Τυνησία θα ρίξει όλο το βάρος στην άμυνα, ώστε έχει ελπίδες για κάτι καλό. Αυτό σημαίνει πως η επιθετική της λειτουργία θα είναι περιορισμένη και δύσκολα θα καταφέρει να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Η επιλογή να σκοράρει τα λιγότερα γκολ στον όμιλο, σε απόδοση 1.85, δείχνει να έχει αξία.

Betmarket Επιλογές Μουντιάλ 2022, 4ος όμιλος:

Μπενζεμά – Over 3.5 γκολ στην διοργάνωση: 2.50

Δανία – Να έχει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο: 2.60

Τυνησία – Να έχει την χειρότερη επίθεση στον όμιλο: 1.85

Διαβάστε επίσης