Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 16:34

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming: Η Εθνική Σενεγάλης πηγαίνει για 3η φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2002 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στο περασμένο Μουντιάλ το 2018, στη Ρωσία, αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Η Σενεγάλη έχει τον Αλιού Σισέ στον πάγκο σε μια ακόμη διοργάνωση, ελπίζοντας σε πρόκριση στα νοκ-άουτ, κάτι που δεν κατάφερε στο περασμένο τουρνουά. Σε αυτή την προσπάθειά της, πάντως, δεν θα έχει τον ηγέτη της. Ο Σάντιο Μανέ, αρχικά, ήταν να βρεθεί στην αποστολή και να συμμετέχει αν η ομάδα φτάσει στους «16» και η κατάστασή του είναι καλή. Βέβαια, αν και μπήκε στην αποστολή, σε πρώτη φάση, τελικά δεν θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ, καθώς ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Από την αποστολή που θα βρεθεί στο Κατάρ, ξεχωρίζει ο κίπερ Μεντί της Τσέλσι, αλλά και ο Κουλιμπαλί (κεντρικός αμυντικός) που αγωνίζεται, επίσης, στους Λονδρέζους. Δίπλα του, στο κέντρο της άμυνας, θα έχει τον Σισέ του Ολυμπιακού. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται βασικοί οι Παπέ Σαρ (Τότεναμ) και Γκουεγιέ (Μαρσέιγ). Η ομάδα θα έχει τους Ισμαΐλα Σαρ (Γουότφορντ), Ντιατά (Μονακό) και Ντιά (Σαλερνιτάτα) στην κορυφή της επίθεση. Ζόρικη η πρεμιέρα στον πρώτο όμιλο για τη Σενεγάλη, απέναντι στην πανίσχυρη Ολλανδία.

Σενεγάλη - Ολλανδία: Η ανάλυση του Stoiximaview

Η Ολλανδία πηγαίνει σε Μουντιάλ μετά από 8 χρόνια, αφού δεν προκρίθηκε στο περασμένο στα γήπεδα της Ρωσίας (2018). Στα δύο προηγούμενα, βέβαια, ολοκλήρωσε μυθική πορεία. Το 2010 έφτασε μέχρι και τον τελικό, όμως έχασε την κούπα από την Ισπανία (0-1). Στη Βραζιλία, το 2014, τερμάτισε στην 3η θέση, νικώντας την οικοδέσποινα (3-0) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Για την ιστορία, η Αργεντινή την πέταξε… έξω από τον τελικό, νικώντας την στα πέναλτι, στα ημιτελικά. Το ρόστερ ανανεώθηκε έκτοτε, όμως ο «μαέστρος» Φαν Χάαλ έμεινε για την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Με τους Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ακέ και Ντε Λιχτ να ισορροπούν την κατάσταση στην άμυνα και πληθωρική μεσαία γραμμή (Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Ντάμφρις, Γκακπό), οι Μπεργκβάιν, Ντεπάι και Γιάνσεν, λογικά θα βρουν πολλούς χώρους μπροστά. Είναι το μεγάλο φαβορί στον 1ο όμιλο και θέλει να παραμένει και μετά το αποψινό ματς, αν νικήσει τη Σενεγάλη.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ολλανδία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Δευτέρας.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή Μουντιάλ για το ΗΠΑ – Ουαλία στις 21:00:

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ-Ουαλία Live Streaming

ΗΠΑ-Ουαλία Live Streaming

Η Εθνική ΗΠΑ δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε μία ακόμη διοργάνωση, αυτή του Mundial του Κατάρ.