Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ–ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ–ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 13:53

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming: Η Ουρουγουάη δεν συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, όμως η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Σε όμιλο με Νότιο Κορέα, Πορτογαλία και Γκάνα, έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Έχει εμπειρία το ρόστερ της, αφού έχει πολύ σκληρή άμυνα (Γοδίν, Χιμένες, Κόατες), αλλά και τους Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Βαλβέρδες και Τορέιρα στη μεσαία γραμμή. Μπροστά, ίσως στο τελευταίο Μουντιάλ τους, οι Σουάρες και Καβάνι, μαζί με τον πολύ ποιοτικό Νούνιες (Λίβερπουλ).

Η ομάδα ελπίζει σε καλή πορεία στο γκρουπ και πρόκριση στα νοκ-άουτ, ενώ σε αυτό το πρώτο ματς, η νίκη είναι σίγουρα σημαντική, αφού αλλιώς, μπορεί να μπλέξει.

Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα: Η ανάλυση του αγώνα

Η Νότιος Κορέα, του Σον (Τότεναμ), πηγαίνει σε ένα ακόμη Μουντιάλ, με στόχο να κυνηγήσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Αυτό, το κατάφερε, σε δύο από τις 6 περασμένες φορές που βρέθηκαν σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Τελευταία ήταν το 2010, όπου έφτασαν μέχρι τη φάση των 16, ενώ στις δύο επόμενες (2014, 2018), το ταξίδι τελείωσε από τη φάση των ομίλων. Με ελληνικό… χρώμα στην αποστολή, και μάλλον βασικούς, τους Ουϊ Τζο Χουάνγκ και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ (Ολυμπιακός) ρίχνεται στη μάχη του γκρουπ, ως ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ. Ποντάρει πολλά στην αντοχή και στην ταχύτητα, καθώς και στην ανασταλτική ικανότητα που έχει.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Νότιο Κορέα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Πέμπτης.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

ΟΥΑΛΙΑ-ΙΡΑΝ Live Streaming

ΟΥΑΛΙΑ-ΙΡΑΝ Live Streaming

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ουαλία και Ιράν είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Παρασκευής.

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο «Lusail Stadium»

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο «Lusail Stadium»

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το πρόγραμμα του Μουντιάλ 2022, με τη Σελεσάο να κάνει πρεμιέρα απόψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στη Σερβία.