Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 16:08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως τελικά πήρε τον βαθμό, με το τελικό 2-2. Τα δύο γκολ του Φορτούνη έδωσαν μεγάλο προβάδισμα στους Πειραιώτες, όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στην επανάληψη (64’, 76’) απέσπασαν τον βαθμό. Έτσι, το σύνολο του Μίτσελ έχασε ευκαιρία να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό που στραβοπάτησε την ίδια αγωνιστική. Νωρίτερα, οι Πειραιώτες είχαν φτάσει σε άνετη επικράτηση επί του Ατρομήτου με 4-1, στο Κύπελλο, με τον Μαρσέλο να πετυχαίνει δύο εντυπωσιακά γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με τον βαθμό, στην πρώτη αναμέτρηση για τη Σούπερ Λιγκ, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο χορτάρι και είχαν μεγαλύτερες ευκαιρίες για γκολ, σε ένα ματς στο οποίο, βέβαια, καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά. Η ομάδα από την Τρίπολη έχει φτάσει μόλις σε μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, νικώντας στο ματς που προηγήθηκε της διακοπής τον Ιωνικό (1-0). Βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 2-8-4, ενώ μακριά από την Τρίπολη δεν έχει φτάσει σε νίκη (0-4-3) φέτος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης