Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξυπνάει τους εφιάλτες στο 4.40 ο Ολυμπιακός!

Ξυπνάει τους εφιάλτες στο 4.40 ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 09:43

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet με στόχο το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ (20.30).

Η ομάδα του Μίτσελ μπορεί να προέρχεται από το 0-0 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, έδειξε πως «χτίζει» χαρακτήρα. Έμεινε για 15ο διαδοχικό ματς αήττητη (9-6-0) και φυσικά δυναμικά μέσα στον στόχο του πρωταθλήματος. Στην πρώτη του επίσκεψη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν θέλει να αλλάξει συνήθειες και έχει στόχο να «φουλάρει» και για τον δεύτερο στόχο της χρονιάς.

Ο Μίτσελ μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με φόντο την ενδεκάδα, όμως έχει σύμμαχο την παράδοση. Ο Ολυμπιακός έχει «φτιάξει» τρομερό σερί στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές είναι κυρίαρχοι έχοντας 11 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ η τελευταία τους ήττα ήταν τον Φεβρουάριο του 2018. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 4.40.

Με τις προσωπικότητες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας να κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και τη μεσοεπιθετική του γραμμή να δείχνει σταθερά την ποιότητά της, ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να εκθέσει την αντίπαλη άμυνα. Η παράδοση παίζει και εδώ το ρόλο της, αφού στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει 11 γκολ! Ο εφιάλτης για τον Στάνκοβιτς που θα κάτσει κάτω απ’ την εστία της ΑΕΚ μπορεί να ξυπνήσει και πάλι. Ο Αυστριακός γκολκίπερ στα δύο περσινά ματς στο ΟΑΚΑ είχε δεχτεί έξι τέρματα! Να σκοράρει ο Ολυμπιακός Over 1.5 Γκολ κοστολογείται στο 3.90.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης