Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική πρεμιέρα στο Βόλο από… ημίχρονο!

Θρυλική πρεμιέρα στο Βόλο από… ημίχρονο!
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 11:29

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αντεπίθεση τίτλου, με δοκιμασία στον Βόλο στην πρεμιέρα των Playoffs (17:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι εδώ και θα παλέψουν μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Το έδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, με τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ!

Το 1-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμανε το τέλος του αήττητου της «Ένωσης» στην έδρα της και τη «δήλωση» του Ολυμπιακού (56 βαθμοί) πως θα διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο, παρότι στον πρώτο γύρο είχε μείνει στο -12.

Πλέον βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (61 βαθμοί) και στο -3 από τη δεύτερη ΑΕΚ (59 βαθμοί).

Στην πρεμιέρα των Playoffs η ομάδα του Μίτσελ δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» είναι έτοιμος για… απόβαση στο «Πανθεσσαλικό», όπως και στην κανονική περίοδο, όπου ο Ολυμπιακός θριάμβευσε (0-4), σκοράροντας 3 γκολ ήδη από το πρώτο μέρος. Σε απόδοση 2.55 να νικήσει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα.

Οι Πειραιώτες είναι φορμαρισμένοι και ανεβασμένοι ψυχολογικά, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (53 γκολ), με κορυφαίο σκόρερ τον Σεντρίκ Μπακαμπού (13 γκολ) που «χτύπησε» και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε απόδοση 1.91 να σκοράρει ο Σ.Μπακαμπού απέναντι στον Βόλο.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης