Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 15:59

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Βόλος τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ, αφού μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ και τη νίκη του Άρη, την τελευταία αγωνιστική, επέτρεψε στην έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον προσπεράσει. Με ρεκόρ 11-6-9 ολοκλήρωσε τη χρονιά και τώρα θα δώσει τη δική του μάχη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ θεωρείται από τις ομάδες-ρυθμιστές. Πρώτη αποστολή, απέναντι στον Ολυμπιακό, πριν ταξιδέψει, μετά τη διακοπή, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Στην κανονική διάρκεια, είχε ηττηθεί στο ίδιο γήπεδο με 0-4 από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε ιδανικά την κανονική διάρκεια, επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΚ, στην OPAP Arena. Έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που νικά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μεγάλη εμφάνιση για το σύνολο του Μίτσελ, με το σκορ να ανοίγει με… αυτογκόλ ο Μουκουντί και τους Μπακαμπού (53’) και Κανός (67’) να κλειδώνουν με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο. Εξαιρετική εμφάνιση για τους Πειραιώτες που μείωσαν την απόσταση με την ΑΕΚ (-3) και βρίσκονται στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Έτσι, έβαλαν… φωτιά στα πλέι οφ και με 10 αγωνιστικές να απομένουν στην ειδική διαδικασία, μπορούν να ελπίζουν και εκείνοι στην κατάκτηση του τίτλου. Πολλά θα κριθούν στα ντέρμπι που θα δώσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, αλλά και στους αγώνες με Άρη και Βόλο. Πρεμιέρα στα πλέι στην έδρα του Βόλου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 της Κυριακής.

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης