Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γυρνάει τον διακόπτη με θρυλική απόδοση στο 5.00!

Γυρνάει τον διακόπτη με θρυλική απόδοση στο 5.00!
Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 10:12

O Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των Playoffs (21:00), με… αυτοσκοπό το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου!

Η «αυτοκτονία» απέναντι στον Άρη, όπου η ομάδα προηγήθηκε 2-0 και από το πουθενά ήρθε ισόπαλη 2-2 έφερε εξελίξεις. Ο απίστευτος τρόπος που χάθηκαν οι βαθμοί που θα συνέχιζαν την μεγάλη αντεπίθεση τίτλου έφερε την παραίτηση του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν και στη θέση του θα κάτσει ο Ανιγκό, με τη διοίκηση να ψάχνει ήδη τον μόνιμο αντικαταστάτη του Ισπανού.

Παρά τη μεγάλη απώλεια, οι «ερυθρόλευκοι» (60 βαθμοί) ακολουθούν σε απόσταση βολής (-3) τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (63), ωστόσο δεν έχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ (57 βαθμοί).

Η αντίδραση στην «γκέλα» και ο παράγοντας έδρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την πρώτη φετινή νίκη επί του «δικεφάλου» του Βορρά, (1-2, 0-0 οι αγώνες της κανονικής περιόδου). Στο 1.90 προσφέρεται η νίκη του Ολυμπιακού.

Για να συμβεί όμως αυτό θα χρειαστεί οι ευκαιρίες να γίνουν γκολ από την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (58 τέρματα). Αξίζει να σημειωθεί πως στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς έχει σημειωθεί Goal/Goal. Σε απόδοση 2.15 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Φάληρο.

Έτσι, οι παίκτες του Ολυμπιακού για να μην βρεθούν απέναντι σε δυσάρεστες καταστάσεις θα πρέπει να είναι έτοιμοι να καλύψουν και τα πιθανά λάθη στα μετόπισθεν, με τα οποία έχουν μάθει να ζουν. Από τη μέση και μπροστά και με «μαέστρο» τον Κώστα Φορτούνη λειτουργούν εξαιρετικά και μπορούν να… βασανίσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ. Το Combo Bet της νίκης του Ολυμπιακού και το Goal/Goal βρίσκεται στο 5.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης