Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόσο πληρώνει για πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Τόσο πληρώνει για πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 14:53

Η μάχη του τίτλου στην Super League κορυφώνεται και κάθε αγωνιστική που περνά στα Playoffs τα δεδομένα όσον αφορά την κορυφή αλλάζουν, με έξι στροφές να απομένουν.

Η 4η αγωνιστική των Playoffs είχε δύο νικητές κι έναν ηττημένο στην κούρσα για την κούπα.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη (3-1), με δύο γκολ του Τσούμπερ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ελβετός μπήκε στο 60’ και στο 82’ «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, βγάζοντας τη ομάδα του από τη δύσκολη θέση.

Παράλληλα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, ώστε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να ανέβει στους 69 βαθμούς και ισόβαθμη στην πρώτη θέση. Στο 2.00 συναντάμε την απόδοση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου, η οποία την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό σε άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι.

«Αγκαλιά» με την «Ένωση» και πρωτοπόρος στην ισοβαθμία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επίσης ανέβηκε στους 69 βαθμούς χάρη στη νίκη του στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (2-0).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ώστε με το γκολ του Σπόραρ από το λάθος γύρισμα του Παπασταθόπουλου (28’) και το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί (35’) να μείνει αήττητη για έβδομο σερί ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Πλέον ακολουθεί η δοκιμασία στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε άλλη μία κρίσιμη στροφή για τον τίτλο. Στο 2.20 η απόδοση για πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό.

Σε αντίθεση με «κιτρινόμαυρους» και «πράσινους», ο Ολυμπιακός έμεινε πιο πίσω και συγκεκριμένα στο -6 (63 βαθμοί) μετά την ήττα στη Λεωφόρο. Πλέον η κατάσταση δεν είναι στα χέρια των πρωταθλητών, που όμως παρά τις δυσκολίες που έχουν συναντήσει στη φετινή σεζόν έχουν δείξει πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν με τίποτα την προσπάθειά τους! Σε απόδοση 7.00 πλέον ο Ολυμπιακός για να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Ακόμα πιο πίσω βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, επανήλθε στα «τρίποντα» με το 4-2 επί του Βόλου, αλλά με 60 βαθμούς έχει δει τις ελπίδες του να συρρικνώνονται. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει σε απόδοση 101.00 να φέρει… τούμπα την κατάσταση.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης