Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο 3.40!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο 3.40!
Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 12:16

Στις 21:00 στο Φάληρο, η κούρσα της κορυφής περνάει μέσα από το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός έπαιξε για το γόητρο του πρωτίστως στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης, εντούτοις δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και αρκέστηκαν στο βαθμό.

Super προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan: Κωδικός “COSMOTETV”

Στην 3η θέση και το +3 από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, κρατάει για την ώρα το εισιτήριο του Europa League, ωστόσο αν θα το πάρει δεδομένα δεν εξαρτάται μόνο από την τελική βαθμολογία αλλά και από τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε φάση σχεδιασμού ήδη οι «ερυθρόλευκοι» για να κερδίσουν το στοίχημα της νέας σεζόν, εντούτοις ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρία στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, όμως εξακολουθούν να διατηρούν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Μαντσίνι μόλις στο 9' έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό απέναντι στον «Δικέφαλο».

Ολυμπιακός 3.55, Ισοπαλία 3.43, Παναθηναϊκός 2.34 με 0% γκανιότα** στη Stoiximan

Ωστόσο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, ισοφαρίστηκε στο 60', ακροβάτησε ανάμεσα στη νίκη και την ήττα αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. Στους 77 βαθμούς μαζί με την Ένωση, ο Παναθηναϊκός ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πιο αποφασιστικό βήμα τίτλου. Τιμωρημένος ο Σένκεφελντ, που αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τεράστιο ντέρμπι στο Φάληρο, όπου φυσιολογικά η σκοπιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει. Χωρίς πίεση ο Ολυμπιακός, έχει τον ρόλο του ρυθμιστή, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι με νίκη αγκαλιάζει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά το 2010.

Super Ενισχυμένες: Nα σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Συνολικά Γκολ Over 2.5 στο 3.40 από 2.67 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. ***Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης