Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 17/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 17/5)
Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 - 14:50

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Μια ανάσα από τον πέμπτο τίτλου του πρωταθλητή της Premier League τα έξι τελευταία χρόνια, που σηματοδοτεί σίγουρα και την εντός των συνόρων αυτοκρατορία της είναι πλέον η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη νίκη της απέναντι στην Έβερτον με 3-0 και την ήττα της Άρσεναλ από την Μπράιτον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς και είναι πλέον πολύ κοντά στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο στοίχημα για ακόμα μια χρονιά; Η κατάκτηση του Champions League. Το μεγάλο απωθημένο της μπλε πλευράς του Μάντσεστερ. Ο Ντε Μπρόινε ισοφάρισε το γκολ του Βινίσιους στο πρώτο ματς και το τελικό 1-1 στο Μπερναμπέου ναι μεν αφήνει τα πάντα ανοιχτά, πλην όμως η Σίτι με τη φόρμα που έχει και παίζοντας στην έδρα της έχει πλέον περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό και να συναντήσει την Ίντερ. Ο Γκουαρντιόλα άφησε εκτός τους Στόουνς, Γκρίλις, Μπερνάρντο και Ντε Μπρόινε απέναντι στην Έβερτον, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν στο ματς κόντρα στη Ρεάλ.

Στοίχημα Εκλογές 2023 – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Για ακόμα μια φορά οι περισσότεροι την είχαν ως αουτσάιντερ απέναντι στη Σίτι. Όπως συνέβη και πέρσι που τελικά την άφησε εκτός τελικού. Όμως τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν την υποτιμάς. Το απέδειξε ξανά πως όποιος την υποτιμήσει μπορεί να την πατήσει. Στο πρώτο ματς στο Μπερναμπέου προηγήθηκε με τον Βινίσιους, ο Ντε Μπρόινε ισοφάρισε με φανταστικό σουτ, πλην όμως η Ρεάλ έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Θα πάει στο Έτιχαντ για να πάρει ακόμα μια πρόκριση και να βρεθεί στον τελικό, δύσκολη η αποστολή της σίγουρα, αλλά είπαμε και στο πρώτο ματς. Η Ρεάλ είναι η βασίλισσα της Ευρώπης και η πιο βαριά φανέλα του κόσμου. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 της Χετάφε και βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση, μετά την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την υποβιβασμένη Έλτσε. Έκανε μεγάλο rotation o Αντσελότι, που δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ (22:00): Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το πρόγραμμα μας και το παιχνίδι της Τετάρτης για τα μπαράζ ανόδου της Τσάμπιονσιπ. Η Μίντλεσμπρο από την 4η θέση με τους 75 βαθμούς κατεβαίνει στην αναμέτρηση μετρώντας στα τελευταία πέντε παιχνίδια της δυο ήττες, δυο ισοπαλίες και μια νίκη. Η λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα απέναντι στην Κόβεντρι αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι με τα όλα του. Τα τρία τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων έχουν ολοκληρωθεί με under 2,5 γκολ. Η Μίντλεσμπρο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 4 αγώνες. Όταν παίζει εντός έδρας, η Μίντλεσμπρο δεν έχει χάσει από την Κόβεντρι στους τελευταίους 13 αγώνες ενώ η συνολική προϊστορία των αναμετρήσεων μας λέει πως οι δυο ομάδες από το 1995 έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 26 φορές. Οι γηπεδούχοι μετράνε 12 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 6 ενώ και 8 παιχνίδια τελείωσαν χωρίς να υπάρξει νικητής. Πάμε λοιπόν για ένα ντέρμπι ολκής.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ (22:00): Η Κόβεντρι από την άλλη βρίσκεται στην 5η θέση με 70 βαθμούς και στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες. Τα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί με under 2,5 γκολ. Η Κόβεντρι δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 8 αγώνες και πάει στην έδρα της αντιπάλου της με πρώτο στόχο να μη χάσει. Το μομέντουμ την ευνοεί καθώς δείχνει αρκετά συμπαγής σαν ομάδα και θέλει να παλέψει όσες ελπίδες έχει. Με δυο αποτελέσματα υπέρ της οι αποδόσεις είναι ελκυστικότατες και λέμε να ακουμπήσουμε επάνω σε αυτό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης