Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 19/5)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 19/5)
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 15:27

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ (18:00): Συμμετέχει στο Final Four για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φέτος πάει με την αύρα του φαβορί. Κυρίως για το ότι έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ όλη την σεζόν, όμως αυτό δεν αρκεί. Έχει εξαιρετική επίθεση με 83,1 πόντους μέσο όρο, όμως για να επικρατήσει απέναντι στην Μονακό, θα χρειαστεί την άμυνά του. Που είναι η καλύτερη στην διοργάνωση με παθητικό 75,5 πόντους ανά παιχνίδι. Στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου ηττήθηκε από την ομάδα του Πριγκιπάτου, όμως σήμερα θα είναι διαφορετικά. Εκτός του ότι έχει περισσότερη εμπειρία και δεν έχει απουσίες, «διψάει» για να βρεθεί στον τελικό και έχει τον τρόπο να περιορίσει την περιφέρεια και την αθλητική φροντ λάιν της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς. Η εξέδρα θα είναι με το μέρος του καθώς στο Κάουνας θα βρίσκονται περισσότεροι από 5000 Έλληνες, και έστω και οριακά μπορεί να πάρει την νίκη.

Στοίχημα Εκλογές 2023 – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ (18:00): Με σύμμαχο την ποιότητά της στην περιφέρεια (Τζέιμς, Λόιντ και Οκόμπο), τον ενθουσιασμό της πρωτάρας και τις δύο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Η μία στο ΣΕΦ με 81-76 και η δεύτερη στο Μονακό με 64-60. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της άμυνας των «ερυθρόλευκων», δείχνουν πως η επιθετική παραγωγή θα είναι νορμάλ. Δεδομένα θα επιχειρήσει να πάει το ματς στην σκληράδα καθώς υπερτερεί σε δύναμη και μούσκουλα, αλλά της λείπει η εμπειρία. Επιθετικά, σκοράρει 82,9 πόντους μέσο όρο στην διοργάνωση και επιτρέπει 82,1. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι παίζουν πλήρεις θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικοί, έχουν πολύ ταλέντο, όμως ως ομάδα υπολείπονται από τον Ολυμπιακό.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:00): Πιο ξεκούραστη και με πολύ καλό μομέντουμ πήγε στο Final Four της Euroleague η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετώπισαν στα playoffs τη Ζαλγκίρις. Εκεί, η ομάδα του Κάουνας δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση και έτσι οι Καταλανοί πήραν το εισιτήριο με «σκούπα». Από ‘κει και πέρα, η Μπάρτσα έδειξε την καλή της κατάσταση και στα ματς πρωταθλήματος που είχε πριν τη Λιθουανία. Στα τρία τελευταία της πήρε ισάριθμες νίκες και μάλιστα παίζοντας πολύ καλά. Στο πιο πρόσφατο αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπασκόνια. Από την αρχή, οι «μπλαουγκράνα» ήταν καλύτεροι και έτσι νίκησαν 91-84. Μοναδική απουσία των Καταλανών θα είναι ο Κόρι Χίγκινς, με τον Σάρας να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:00): Παρά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν και τις ατυχίες, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει σε ακόμη ένα Final Four. Έπειτα από μία επική σειρά playoffs με την Παρτίζαν, η «βασίλισσα» νίκησε 98-94 στο πέμπτο ματς και πήρε το εισιτήριο για το Κάουνας. Η ψυχολογία των παικτών του Τσους Ματέο ανέβηκε κατακόρυφα και έτσι έπαιξαν στα δύο ματς πρωταθλήματος. Εκεί, πήραν ισάριθμες άνετες νίκες, με την τελευταία να ήταν πολύ εντυπωσιακή. Εκεί, η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Από το πρώτο δεκάλεπτο είχε επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και επικράτησε με το εκκωφαντικό 95-67. Ωστόσο, η «βασίλισσα» θα παίξει με σοβαρές απουσίες. Εκτός ο τιμωρημένος Γκέρσον Γιαμπουσέλι, αλλά και οι τραυματίες Γκάμπριελ Ντεκ και Βενσάν Πουαριέ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Δείτε τον πλήρη τα πιο hot στοιχηματικά κείμενα για το Final 4 από το StoiximaView

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης