Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Γαλλίας: Φινάλε με τρεις επιλογές στη Ligue 1

Προγνωστικά Γαλλίας: Φινάλε με τρεις επιλογές στη Ligue 1
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 10:00

Φινάλε στη Γαλλική Ligue 1 και το Betmarket.gr έχει τις αναλύσεις όλων των αναμετρήσεων και 3 επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος του σε αποδόσεις από το 2,05 έως το 3,00!

Όλα τα ματς της αγωνιστικής την ίδια ώρα, παίζεται η παραμονή μεταξύ Οσέρ και Ναντ, στο νήμα και η μάχη για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αζαξιό - Μαρσέιγ

Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία η Μαρσέιγ, που απέτυχε για τη 2η θέση και την απευθείας είσοδο του Τσάμπιονς Λιγκ. Υποβιβασμένη η Αζαξιό, παιχνίδι μεταξύ απογοητευμένων, αδιάφορων και ντεφορμέ ομάδων. Tελευταία, όπως όλα δείχνουν, για τον προπονητή της Μαρσέιγ Ιγκόρ Τούντορ.

Οσέρ - Λανς

Σπουδαίο ματς, η Οσέρ παίζει την παραμονή της στην κατηγορία κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Λανς. Ηπια προσαρμογή των τιμών στο κίνητρο, η Λανς παραμένει φαβορί του ζευγαριού με το διπλό κοντά στο 2.50. Πρέπει να πάρει κάποιος εικόνα από το ματς και τις προθέσεις της Λανς να το χτυπήσει ή όχι.

Μονακό - Τουλούζ

Τραγικό δίμηνο για τη Μονακό, εκεί που διεκδικούσε Τσάμπιονς Λιγκ έχει μείνει εκτός Ευρώπης! Και να κερδίσει δεν τις φτάνει, χρειάζεται και γκέλα της Ρεν (μεγάλη διαφορά γκολ υπέρ της Ρεν στην ισοβαθμία). Με την ψυχολογία και την αγωνιστική εικόνα που δείχνει η γηπεδούχος, έχει νόημα να ρισκάρει κάποιος στο υπερβολικό 6.25 της Τουλούζ στη Bwin.

Μπρεστ - Ρεν

Η τρομερή Μπρεστ βρήκε φόρμα και με μόλις μία ήττα από τα μέσα Μαρτίου και μετά έσωσε την κατηγορία και πάει αδιάφορη στο φινάλε. Η Ρεν μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μονακό κρατά το εισιτήριο του Κόνφερενς Λιγκ στα χέρια της και πληρώνει 1.59 το να μην… χύσει την καρδάρα με το γάλα στο φινάλε.

Λοριάν - Στρασβούργο

Με τρομερό ντεμαράζ επί Αντονετί το Στρασβούργο έσωσε την κατηγορία. Παντελώς αδιάφορο τώρα, κόντρα στην επίσης αδιάφορη και με κατεβασμένη ταχύτητα Λοριάν. Το σετ βέβαια αδικεί τη γηπεδούχο, που θα θελήσει να κλείσει θετικά μια επιτυχημένη σεζόν μπροστά στο κοινό της. Φτάνει μέχρι και το 3.00 ο άσος στο Betshop.

Ναντ - Ανζέ

*Στο -2 από την Οσέρ η Ναντ, που είναι καλύτερη σε πιθανή ισοβαθμία.

Η Ναντ πρέπει να κερδίσει και να περιμένει τα καλά νέα από το Οσέρ-Λανς. Σώζεται αν πάρει τους τρεις βαθμούς και η Οσέρ δεν κερδίσει. Στο 1.80 ο άσος στο ημίχρονο, από εκεί και πέρα αν η Οσέρ κερδίζει δεν αποκλείεται να υπάρξει χαλάρωση και απογοήτευση. Στην ίδια λογική παίζεται και το υψηλότερο 2.25 για Over 3,5 κόρνερ της Ναντ στο Α’ μέρος.

Νις - Λυών

Ένα σενάριο σχεδόν επιστημονικής φαντασίας δίνει Ευρώπη στη Λυών, με ταυτόχρονες ήττες Ρεν, Μονακό, διπλό δικό της και ταυτόχρονα να καλυφθεί και διαφορά 9 γκολ με τη Ρεν! Αποτυχημένη σεζόν και για τις 2, μακριά από τους στόχους τους.

Υπάρχει και η μάχη Μ’Μπαπέ-Λακαζέτ για πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, πάνω σε αυτό το κίνητρο στέκει το 2.75 στο διπλό ή στη Fonbet το 2.05 για over 1,5 γκολ της Λυών. Χαμηλά οι τιμές για γκολ του Λακαζέτ.

Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν

M’Mπαπέ γκολ 28-Λακαζέτ γκολ 27. Η μάχη του πρώτου σκόρερ και ο στόχος του φορ της Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει την πρωτιά είναι το μοναδικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα κόντρα στην Κλερμόν που τερματίζει στην καλύτερη θέση της ιστορίας της. Στο 3.00 να βάλει δύο γκολ ο Μ’Μπαπέ μοναδικό ενδιαφέρον από στοιχηματικής πλευράς.

Ρεμς - Μονπελιέ

Κλείνουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο, χάρη στην αλλαγή που έγινε στον πάγκο τους κατά τη διάρκεια αυτής. Δεν τις χωρίζουν τόσα πολλά για να πληρώνει στο υψηλό 3.90 το X στη Sportingbet.

Τρουά - Λιλ

Με δύο σερί ανατροπές 2 ημίχρονο-1 τελικό η Λιλ κρατά στα χέρια της την 4η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Τραγική σε όλα τα επίπεδα η Τρουά, έχασε και από την ουραγό Ανζέ σε ματς που είχε μόλις 0,24 xGoals. Στο 1.25 το διπλό, δεν θα μπορούσε να δίνει και πολύ παραπάνω. Χαμηλά ακόμη και τα πιθανά combo bet με γκολ.

Betmarket Επιλογές

22:00 - Λοριάν - Στρασβούργο - 1 (3,00)

22:00 - Ναντ - Ανζέ - 1 ημίχρονο (2,05)

22:00 - Νις - Λυών - Over 2,5 Λυών (2,05)


Διαβάστε επίσης

Τελικοί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ειδικά σειράς από 1.50 έως 30.00!

Τελικοί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ειδικά σειράς από 1.50 έως 30.00!

Οι δύο «αιώνιοι» μπροστά στο στέμμα του πρωταθλητή Ελλάδας και σε μια σειρά που θα καθορίσει το πρόσημο της σεζόν για ομάδες και αθλητές. Οι τελικοί της Basket League είναι εδώ και τα βλέμματα της μπασκετικής Ευρώπης στρέφονται για μια ακόμα φορά στη χώρα μας.