Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 14/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 14/6)
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 15:04

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Για δεύτερη φορά στην τελική φάση του Nations League βρίσκεται η Ολλανδία, η οποία είναι και αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στον όμιλο των προκριματικών του EURO. Την προηγούμενη φορά είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από την Πορτογαλία με 1-0 εκτός έδρας. Τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι Ολλανδοί ήταν απέναντι στο ανίσχυρο Γιβραλτάρ του οποίου επικράτησαν με 3-0 τον περασμένο Μάρτιο. Λίγες μέρες πριν είχε ηττηθεί από τη Γαλλία εκτός έδρας με 4-0, σε ένα παιχνίδι που οι Ολλανδοί έδειξαν το κακό τους πρόσωπο και υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Λουίς Φαν Χάαλ και θέλει να ξεκινήσει με μια επιτυχία, κατακτώντας το Nations League, πριν μπει και πάλι στη διαδικασία των προκριματικών του EURO 2024. «Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός που δε θα έχει τους Ντε Λιχτ και Ντεπάι.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Δεν είχε καλό ξεκίνημα στα προκριματικά του EURO καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουαλία εντός έδρας, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μερικές μέρες αργότερα όμως έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και πόσο σπουδαίο σύνολο έχει, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας της Τουρκίας. Ήταν καλύτερη και πιο επιβλητική στο γήπεδο, περνώντας από μία δύσκολη έδρα και με τέσσερις βαθμούς στους δύο πρώτους αγώνες μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι. Αλλάζει... τσιπάκι, θέλει να πάρει το Nations League, παίζει στο Ρότερνταμ αλλά κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει. Εκτός είναι ο Γκβάρντιολ, ενώ και ο Λιβάγια έμεινε τελικά εκτός αποστολής μετά το επεισόδιο που είχε με οπαδούς στην προπόνηση.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ (02:30): Νέα αρχή επιχειρεί να κάνει η Ουρουγουάη, η οποία έχει πλέον τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της. Αυτά, θα είναι τα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της, δηλαδή τα φιλικά με Νικαράγουα και Κούβα (21/6). Όπως και να ‘χει, στοιχηματικά θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, μιας και ο Αργεντινός πολύπειρος προπονητής δεν έχει καλέσει κάποιο από τα μεγάλα ονόματα της Ουρουγουάης. Στις κλήσεις, κοινώς, δεν υπάρχει ούτε Νούνιες, ούτε Σουάρες, ούτε Βαλβέρδε, ούτε (Ρόναλντ) Αραούχο, ούτε Χιμένες, ούτε Ντε Αρασκαέτα, ούτε Μπεντακούρ, ούτε Ουγκάρτε. Όπως είπε και ο ίδιος ο Μπιέλσα, θέλει να δοκιμάσει μερικά καινούργια πρόσωπα, ώστε να έχει μία καλύτερη εικόνα. Μετά την αποτυχημένη παρουσία στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, όπου η Ουρουγουάη αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων (3η πίσω από Πορτογαλία, Νότιο Κορέα), έδωσε δύο φιλικά. Πρώτα έμεινε στο 1-1 με την Ιαπωνία, μετά νίκησε 2-1 τη Νότιο Κορέα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ (02:30): Η Νικαράγουα, από την άλλη, δίνει το δεύτερο φιλικό της, από τα τρία συνολικά. Έπαιξε προ ημερών με τον Παναμά και ηττήθηκε 3-2, ενώ παίζει στις 18/6 εκτός έδρας και με την Παραγουάη. Προπονείται από τον Χιλιανό Μάρκο Αντόνιο Φιγκερόα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο CONCACAF Nations League, όπου τερμάτισε 1η και αήττητη στη 2η κατηγορία (μπροστά από Τρίνινταντ & Τομπάγκο και προβιβάστηκε στην 1η. Εκεί, σε σύνολο 6 αγώνων (μαζί με Μπαχάμες και Σεντ Βίνσεντ/Γρεναδίνες, έκανε 4 νίκες, έφερε 2 ισοπαλίες και είχε 15-5 τέρματα. Στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναμά, προηγήθηκε δύο φορές, στο 44’ με τον Ταλαβέρα και στο 62’ με τον Ασεβέδο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι, μιας και δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά (81’, 84’).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης

Το Stoiximan Master Finals μοίρασε 100.000€!

Το Stoiximan Master Finals μοίρασε 100.000€!

Aπό τον Βόλο στην Κωνσταντινούπολη, από το Λονδίνο στην Πράγα, η Ευρώπη έπαιξε μπάλα και η Stoiximan μοίρασε 100.000€ στους νικητές των Stoiximan Master.